Hahah u kry?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahah u kry?
si urdhno zotriMENU
1) 1 got qumsht dhie te kuqe ?
2) 2 lug mjalt
3) pogaçe te nxeht
4) Lang me speca te djegs
Heu sa e kujdesme?.
Se di a eshte e lire @Dee . Sdua meshkuj neper shpi se bejne rremuja ?Ja tani direkt.Ke ndonjë preferencë??
Ka humb ky me ndonje Ruse ? zene se jam vetem ?
Ja thyj kockat po cfarti, do jet me pleqt e lagjes i ka ber peap tap hahaahhaKa humb ky me ndonje Ruse ? zene se jam vetem ?![]()
Po i lëmë afat deri nesër,po nuk erdhi i'a hedhim rrobat nga ballkoni?Ka humb ky me ndonje Ruse ? zene se jam vetem ?![]()
Smerrem me kida une o vlla?@Itss_Girl mos te ankohet burri se mos vet ??
Si me porosi i paskam mar dy?Heu sa e kujdesme?.
Hajde i pim per qejfin ton ?
Vajti von si do ja bejme nje krevat dopio kemi?..Si me porosi i paskam mar dy?
Euh hahahahahaSmerrem me kida une o vlla?
O @Luledielli cme bere moj aman ?? do duroj un endrrat e ktia taniVajti von si do ja bejme nje krevat dopio kemi?..
Une po fle ne guzhine ?..
Po pash ndonje enderr te keqe hajde zgjuam e jepem nje puthje te qetesohem ??
Mos u anko! Se ika nga komshiet te lash vetem??O @Luledielli cme bere moj aman ?? do duroj un endrrat e ktia tani
@HIM është femër? ?Cdo javë do vendosim dy anëtarë të jetojnë bashkë.Pak a shumë si ndarje qeraje ?
Si i ndani punët e gjërat e tjera e dini vetë ?
@Rrelse - @Luledielli
@Jana - @Peperina
@HERA - @ZEUS
@EkzoTiiKee - @The_Joker
@ABC - @Ersaa
@centos - @Mirlinda
@Moza - @Çomi
@i_shemtut - @Opus
@Imp4ct - @Claa
@Albert89 - @Caramele
@Lei - @Nerv
@Vinjol - @Inna1
@Loku_t - @melek-_-
@CuFii - @Itss_Girl
@HIM - @Moonrunes
@Llaqi - @Fiore
@Dea - @Ai_Tipi
Ideja është të keni marrëdhënie shoqërore ëëë prandaj dhe disa i kam vënë të së njëjtës gjini?
Ps.Kush kërkon ndarje qeraje të bëjë kërkesë... Faleminderit ?
Kam te dashurin tim sekret un ik bej tfala komshies ?????Mos u anko! Se ika nga komshiet te lash vetem??