• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ne cilen dere do kishit trokitur ?

Un te fati qe te me dalin te dyja dhe paret e dashnia?
E mendova mirë e mirë? ke dera fatit nuk trokas se më del gruja e fatit dhe më hap derën dhe më mallkon ? derën e dashnis e kam hap me kohë?? bashk me derën e dashnis erdhën dhe paret?që kshtu du të shkoj ke dera e ferrit dhe të provoj si ësht jeta atje???

Une do kisha trokitur ke dashuria sepse Po te kisha dashurin do isha shume me fat po te kisha keto te dyja do ndihesha ne shpirt njeri me i pasur ne bote . Po ju ?
te njejt edhe un te dashurise
sa fat do kisha un tmi boje letrat kanadaje. ?

Trokas vetem me lutje te hapen dyert e qiellit e tmi pranoj zoti lutjet ,e vetmja port ku sa te kem frym do trokas,dhe askund tjeter

Back
Lartë