• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ndonjëherë...!

Duhet edhe kur degjojm te them nuk kam degjuar gje po ashtu dhe kur shef te thuash skam par gje hmm.

Ndonjëherë thjeshtε duhet të thuash: Unë bëra më të mirën që munda?

Donjeher duhet ndryshua rriedha e lumit. Nuk duhet lene qe gjerat te te terheqin por ti terheqesh ato

Ndonjehere kap veten qe te mendoj por shpejt bej analizen e humbjes dhe buzeqesh me vete

ndonjehere eshte me mire te vuash perbrenda se tja thuash dikujt tjeter vuajtjen tende

Back
Lartë