presim vitin tj hahahaha ka menyra tj mii me hek hahahahha mos me pyet cilat hahahahahaPse ??
Duhet filluar vrapi te largojm bakllavan ??
Na fryu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
presim vitin tj hahahaha ka menyra tj mii me hek hahahahha mos me pyet cilat hahahahahaPse ??
Duhet filluar vrapi te largojm bakllavan ??
Na fryu ?
E kam hala furcen ne dor ?presim vitin tj hahahaha ka menyra tj mii me hek hahahahha mos me pyet cilat hahahahaha
?????????????????????????????? e sheh hahahahahahahE kam hala furcen ne dor ?
O Silv po ty kush te ka merzitur? keto dit se te shoh pak te acaruar.Ndonjeher duhet filluar vrapi.
Kam munges stervitje thua ??????????????????????????????? e sheh hahahahahahah
Faleminderit zemer qe je kaq e kujdesshme ?? dicka qe shpresoj te mari fund se shpejti ??O Silv po ty kush te ka merzitur? keto dit se te shoh pak te acaruar.
Xhan xhan??
me mir ashtu se vrap mii haha me ly shtepin hahahahah ka lezet hahahahahhahaKam munges stervitje thua ?
Lyerja u pezullua ?me mir ashtu se vrap mii haha me ly shtepin hahahahah ka lezet hahahahahhaha
futin e nie ylber mii hahaha jo ashtu zeza eh do zoti vjen ndonje zezak vec atyre u zbaridhin dhembet hahahahahhaLyerja u pezullua ?
Muret i berem te zeza ?
Ca ideje brilante ?futin e nie ylber mii hahaha jo ashtu zeza eh do zoti vjen ndonje zezak vec atyre u zbaridhin dhembet hahahahahha
he thuj he si drit????????????Ca ideje brilante ?
Ta vendosim zezakun si dekor ?
Edhe tani tip komunizmi dhe kontrolli botror per kete virusin !Ndonjehere......Me duket vetja si ne kohen e gjermanit me çifutet qe ishin me çertifikata e me yll ne krah dhe ne kështu me maskë dhe çertifikatë tamponi
Edhe unë ?Ndonjehere dua ta hedh telefonin ta shikoj realitetin me qarte ...