• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ndiej kenaqesi kur,,,,,,!

Dekoroj pemën e krishtlindjeve
I jep kënaqësi , fëmijës(mua) brënda vetes...

Kur i di njerëzit që dua të lumtur !

Kur shoh qe brezi i ri shprehin nje perkujdesje maksimale per te afermit e tyre te moshuar.

Me nje edukate per t'u admiruar (kam shpreh pergezimet e komplimentet per meriten)per prinderit e tyre qe i kane edukuar ashtu . :)

Kur shoh qe brezi i ri shprehin nje perkujdesje maksimale per te afermit e tyre te moshuar.

Me nje edukate per t'u admiruar (kam shpreh pergezimet e komplimentet per meriten)per prinderit e tyre qe i kane edukuar ashtu . :)
???edhe un kenaqem kur i shoh
Se un u plaka ?

???edhe un kenaqem kur i shoh
Se un u plaka ?
Ne dimer me erdhen tek puna
1 djale diku te 25
edhe tre vajza e interesoheshin ti benin gjyshit nje dhurate ,por dhurate me nje kosto.
Ne sugjerimet e siper moren per baze shijen time qe ish e sinqerte ne kete rast
edhe e respektuan ate.

Kur me thane se e kemi per gjyshin e gjyshen
s'mund te rrija pa i pergezuar,e ne bisede e siper shkuam per kafe.

Lakmi edukaten e dhene :)

Pas dy ditesh erdhen me prinderit e tyre,gjyshin e gjyshen,edhe me moren ne tel qe te presim te kafeneja.
Ne te qeshur e siper sapo takova te moshuarit u thash
se merita eshte e juaja qe keni edukuar femije te mire (gjyshi kish tre goca),edhe gocat e tij kishin femije ato tre vajzat e ate djalin qe u interesuan per dhuraten e majme per gjyshin e gjyshen . :)
Edhe shtova se merita vazhdon se vajzat tua kane transmetuar kete edukate te femijte e tyre. :)

I pergezova,edhe u shendrinin syte duke kthyer falenderimet. :)

I kam takuar e here tjera,edhe i kam si shembull ne lidhje me dashurine e edukaten e tyre. :)

Ne dimer me erdhen tek puna
1 djale diku te 25
edhe tre vajza e interesoheshin ti benin gjyshit nje dhurate ,por dhurate me nje kosto.
Ne sugjerimet e siper moren per baze shijen time qe ish e sinqerte ne kete rast
edhe e respektuan ate.

Kur me thane se e kemi per gjyshin e gjyshen
s'mund te rrija pa i pergezuar,e ne bisede e siper shkuam per kafe.

Lakmi edukaten e dhene :)

Pas dy ditesh erdhen me prinderit e tyre,gjyshin e gjyshen,edhe me moren ne tel qe te presim te kafeneja.
Ne te qeshur e siper sapo takova te moshuarit u thash
se merita eshte e juaja qe keni edukuar femije te mire (gjyshi kish tre goca),edhe gocat e tij kishin femije ato tre vajzat e ate djalin qe u interesuan per dhuraten e majme per gjyshin e gjyshen . :)
Edhe shtova se merita vazhdon se vajzat tua kane transmetuar kete edukate te femijte e tyre. :)

I pergezova,edhe u shendrinin syte duke kthyer falenderimet. :)

I kam takuar e here tjera,edhe i kam si shembull ne lidhje me dashurine e edukaten e tyre. :)
???wowww
Lum familja qe i rrit

Kur i shikoj njerzit e zmr që jan mirë
Ndjej lumturi kur i shkruaj fundjavës për ndonj rast që kam par ??

Back
Lartë