• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ndiej kenaqesi kur,,,,,,!

Jetmira

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Shikoj njerëz që bejne mirësi dhe nuk mburren.
Kur shikoj moshataret e mi,që i rrespektojnë më të vjetrit.
Kur shikoj se dashuria,zbut zemrat më të ftohta.
Sidomos kur njerëzit i duan kafshet.
????

,,,,,,,,

Ndiej kenaqesi kur i afrohem shtepise ne darke,edhe gumezhin nga zera femijesh (mbesat),e sapo hyj i lut per perqafime,e vijne mi japin me te madhe kur verejne qe dicka u kam cuar.

Kur xhepat jane bosh ,vishen behen gati per super market.

Medoemos dicka kerkojne,e kur s'ua prish kerkesen behen akoma me te embla. :)

Ndjej kenaqesi sa here hyj ne shpi dhe me vrap me vjen ajo gjeja vogel me 4 putra duke tundur bishtin.
Ndjej kenaqesi sa here degjoj te thuhet "Faleminderit",nga une apo dikush tjeter.
Ndjej kenaqesi kur shoh syte e saj tek me kerkojne.

Per punen qe kam cdo dite mar kenaqesi nga njerzit qe me falenderojn , kenaqesia me e madhe normal eshte ajo e shtepise edhe pse jemi ne dimer ben ftohte , ngrohtesine qe me japin ata eshte e paparashikueshme edhe e falenderoj zotin qe i kam ne krah !

Back
Lartë