• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nacionaliteti i juaj i preferuar

Shqiptaren por te bohet e fuqishme sic i ka hije ?? kto tjerat me 400 euro i mer ???

Nuk e ben pashaporta nje njeri, kurre!
Kudo te jete nje shapllaman/e i/e tille do mbetet gjithmonë dhe gjithkund!
Njeriut duhet ti vij era njeri dhe te punoje me djerse, qe ne mbremje ta vendose koken ne jastek e jo ne gure!
Ç' te hedhim do presim!
E veprimet tona, jane sikur nje jehone, gjithmone kthehen mbrapsht, qe nga aty ku nisen!
Ku eshte puna, eshte dhe pashaporta besoj UNE.
Dhe pashaporten Greke nuk e nderroj me asnje TJETER.
Pashaporta Shqiptare eshte gjaku im dhe e para gjithmone!

• Super Dashuri
Reactions: A2.
Ate qe kam Shqiptare edhe pse kam pasur mundesi per te tjera po jo nuk e nderoj ?‍♂️

Back
Lartë