• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Muzikë për audiofilë

Artin

VIP
Nt2 V.I.P
LV
0

Audiofilë quhen ata që pëlqejnë të dëgjojnë muzikë me cilësi të lartë. Bëhet fjalë për tingullin e regjistruar, i cili duhet të jetë i pastër si kristal, e ky zakonisht vjen i regjistruar nga disqet.

Rregullat e temës:
  • Këtu është e ndaluar të dëgjohet muzikë pa kufje. Pa kufje mund të dëgjohet vetëm nëse kompjuteri është i lidhur me altoparlantë të jashtëm, që prodhojnë tingull cilësor.
  • Muzika e hedhur në temë duhet të jetë cilësore dhe e regjistruar nga disqet.

Ka lidhje opera me këtë cilësi, muzikore?
Ka lidhje. Çdo lloj muzike mund të regjistrohet e pastër, se edhe muzika klasike gjendet nëpër disqe.
Sa për disqet, ata të mëdhenjtë apo kompakt disqet (CD), për këtë bëhet një debat i madh se cili ka më tepër cilësi.
Personalisht mendoj se të dy janë të mirë dhe secili ka pikat e tij të forta, por rëndësi ka që muzika e përftuar nga disqet të jetë e cilësisë 320 kbps, e cila është maksimumi.

Një mënyrë e thjeshtë që di unë për ta bërë këtë, është kjo: Merret një CD origjinale dhe futet në kompjuter. Në Windows Player diskut i bëhet Burn dhe kthehet në format MP3 320kbps. Kjo gjendet tek opsionet.
Kështu këngët do të dalin në format të madh, 12-15Mb një këngë, por ia vlen.
Për momentin jam duke e kthyer të gjithë librarinë time muzikore në 320 kbps.
Muzika e pastër të rrit dëshirën për ta dëgjuar

Back
Lartë