• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mundet te kthehet Armiku ne mik?

Sigurisht qe po nrast se do gjehet nje rrug komunikimi e dy-anshme. Ose rrug-zgjidhja tjeter qe mund te ndodhi per interesa te perbashketa ka sh faktore, por dihet qe ne antikitet se armiqt jan kthyer ne miq.

Sbehet fjal..po u bere armik ska shonce te kthehesh mik..i bje qe je kthyer te perfundosh ate qe ke len pergjys :)

Për fat të keq , po.

Po..
Zakonisht me meshkujt/femrat qe zihem shum dhe i marr inat,ne fund i bej mik/esha te mira.
Nuk jam e mendimit qe mikun mbaje afer dhe armikun me afer,por ndonjeher ndodh qe te na behen miq te afert njerezit qe deri dje u zinim.

• Pëlqej
Reactions: Iva
Jane raste shume te rralla... vetem ne ato raste, ku armiku te shpeton jeten .

Po , dhe nje mik me se i mire madje anzi mund te thuash mik per koke

Por gjithmone varet nga situatat dhe lloj armiqesise

Kam pare ktu në ktë platformë që janë sha me libër e janë bo miq jashtë:p

Ndikimin kryesore e ka karakteri jot si person.
Personalisht nuk besoj qe mund te kthehet ne mik , por ndoshta mund te trajtohet si mik!

Jo !!! Por gjithmone veprojme kunder asaj cfar themi ?.... Para se te behej armik , ishte mik ?.
Unë mendoj kur them unë është mendimi im jo unë personalisht,që Armiku mund të behet mik jo e kundërta.
Ktu nuk futen rastet kur jep lekë borxh.

Unë mendoj kur them unë është mendimi im jo unë personalisht,që Armiku mund të behet mik jo e kundërta.
Ktu nuk futen rastet kur jep lekë borxh.
Më fal po nuk te kuptoj ne menyren e te shprehurit .... sorry , ndoshta problemi im me shqipen ?

Nuk ka si te ndodhi armik mik mund ta kesh mik ndodhin gjona prishesh nuk e bon armik thjesht se llogarit mo por ska kuptim armik mik

Back
Lartë