• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mund ta ndryshoni gjendjen tuaj,kur jeni i/e trishtuar,ose ndjeheni keq??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Une mundohem te kontrolloj emocionet,
Mund te kapercej mendimet negative
Edhe pse ndonjiher duhen taktika te dalesh nga kjo gjendje.
Por tek e fundit nuk jam robot.
Ka raste qe me kap aq keq sa mezor dal nga kjo gjendje.???

Une kur jam e merzitur nis te qaj.
Nuk e ndaloj dot te qaren.
Por pas te qares e rigjej perseri forcen.
;);) emocionet,
Kshu eshte kur je gaforre ne horoskop:p;).

Prezencën e humorit ma ndryshon ai..në të gjitha kuptimet si për mirë si për keq...

Flas me njerez te rritur ne mendje dhe qe u besoj keshillave te tyre, sepse kane dhene prova se jane njerez te mire ne pergjithesi ?
Kohet e fundit kam mesuar si ti kontrolloj emocionet negative dhe pse me eshte teper e veshtire, por si teori e kam mesuar dhe po veproj si duhet.
Sepse cdo dite do perballemi menjerez funderrina dhe me 100 maska, ose te paftyre.
Duam apo nuk duam Ne?☺️

Ka njerez qe e copetojne trishtimin brenda nesh pjese-pjese, me fjale, me perqafime, me biseda te ngrohta. Dashuria e tyre e shkrin akullin e merzise qe na vesh zemren. Ata jane ilaçi per mua. Marr ata, dal duke qare, e hy duke qeshur.

Mua me qeteso Chati ose ky Forumi, cfare do stressi qe kam kur futem ketu mjafto te zihem me ndonje dhe iken. e pastaj dal i ri Fringo:lolx::lolx::lolx:

Jo me duhet kohe nese me acaron dikush duhet vet ai ose ajo tme qetsoj se vetem me shko dy dit nervi i acarum plus ai person mund te kete probleme shendetsore me vone ???‍♀️

Dy perpjekjet e mia jan degjimi i muzikes ose ecja e gjate e vetme,nese keto sbejn pune ateher perplasem tek njerezit qe mund te me durojn ne gjendje te tille dhe mund te bejn mrekulli per mua.

Dy perpjekjet e mia jan degjimi i muzikes ose ecja e gjate e vetme,nese keto sbejn pune ateher perplasem tek njerezit qe mund te me durojn ne gjendje te tille dhe mund te bejn mrekulli per mua.
A je tu ardh pplasna bashk deri sa tbohemi copash .0

Back
Lartë