Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je djale king por skam fat cunat e mire vlla ??Per veten time lexova dicka interesante sot ne forum....
FlmJe djale king por skam fat cunat e mire vlla ??
Mi marrsh tligat ti hooTema me inderezande eshte kur lexoj @Fiore qe mer tere vemendjen @Dea kur bo sikur do lumturine time duke i gjujt me thuper bjondevw bruneve kot pa lidhje ? @Rrelse qe eshte goc terrorristi ? dmth bomb ?? @BlacK_OpiuM narja lalit qe ka ron nmish tbute sod ? @Claa qe ka ate byzen e bukur te knaq kur e shef ? @aloe qe me shkrimet e saj te bon te kuptosh shum gjera shpesh here ? @iMp4Ct i pa gdhen la nom tu ja lyp tgjithave nai dit do ma lyoi edhe mu sic e ka nis ???? @Anastasia qe don kacavid ? @MaLsOrI^PuRo mka bo merak mduket i kan dale luket te komshiu se ka harru me fig driden ? @Alea qe u zbuguru edhe ska ardh akoma qe vdeksh po ke bo pisllik? me pa @Juno n a e theri @Alda79 App akoma ? bjondo mos na fulliç ? @Free`dahhh qe e kam mushkni eshte vajze e vecante me komplet gojen e them te puth nare spitalle ?. Arsyeja me kryesore qe jam ktu sot eshte qe dua ti boj i dashnorre @Çomi edhe vdes i qet ?? @C4 se qesh tu te harru por sta kam marakun ti bje nkom ne cdo siduade ??
B52 vlla rrofsh boje me dy goda ze bo vje edhe molegule @molecule te bar gimi jemi ne ???????Flm
Ça do pish
?????? te betohem sot kam harru ??? sa hina mren 80 tempratura ?Tema me inderezande eshte kur lexoj @Fiore qe mer tere vemendjen @Dea kur bo sikur do lumturine time duke i gjujt me thuper bjondevw bruneve kot pa lidhje ? @Rrelse qe eshte goc terrorristi ? dmth bomb ?? @BlacK_OpiuM narja lalit qe ka ron nmish tbute sod ? @Claa qe ka ate byzen e bukur te knaq kur e shef ? @aloe qe me shkrimet e saj te bon te kuptosh shum gjera shpesh here ? @iMp4Ct i pa gdhen la nom tu ja lyp tgjithave nai dit do ma lyoi edhe mu sic e ka nis ???? @Anastasia qe don kacavid ? @MaLsOrI^PuRo mka bo merak mduket i kan dale luket te komshiu se ka harru me fig driden ? @Alea qe u zbuguru edhe ska ardh akoma qe vdeksh po ke bo pisllik? me pa @Juno n a e theri @Alda79 App akoma ? bjondo mos na fulliç ? @Free`dahhh qe e kam mushkni eshte vajze e vecante me komplet gojen e them te puth nare spitalle ?. Arsyeja me kryesore qe jam ktu sot eshte qe dua ti boj i dashnorre @Çomi edhe vdes i qet ?? @C4 se qesh tu te harru por sta kam marakun ti bje nkom ne cdo siduade ??
Tema me inderezande eshte kur lexoj @Fiore qe mer tere vemendjen @Dea kur bo sikur do lumturine time duke i gjujt me thuper bjondevw bruneve kot pa lidhje ? @Rrelse qe eshte goc terrorristi ? dmth bomb ?? @BlacK_OpiuM narja lalit qe ka ron nmish tbute sod ? @Claa qe ka ate byzen e bukur te knaq kur e shef ? @aloe qe me shkrimet e saj te bon te kuptosh shum gjera shpesh here ? @iMp4Ct i pa gdhen la nom tu ja lyp tgjithave nai dit do ma lyoi edhe mu sic e ka nis ???? @Anastasia qe don kacavid ? @MaLsOrI^PuRo mka bo merak mduket i kan dale luket te komshiu se ka harru me fig driden ? @Alea qe u zbuguru edhe ska ardh akoma qe vdeksh po ke bo pisllik? me pa @Juno n a e theri @Alda79 App akoma ? bjondo mos na fulliç ? @Free`dahhh qe e kam mushkni eshte vajze e vecante me komplet gojen e them te puth nare spitalle ?. Arsyeja me kryesore qe jam ktu sot eshte qe dua ti boj i dashnorre @Çomi edhe vdes i qet ?? @C4 se qesh tu te harru por sta kam marakun ti bje nkom ne cdo siduade ??
A nuk vjen ai fushkrujsi jo?????? te betohem sot kam harru ??? sa hina mren 80 tempratura ?
E shef pse vetem?????? te betohem sot kam harru ??? sa hina mren 80 tempratura ?
Bob eshte i vecanteA nuk vjen ai fushkrujsi jo
Dhe kur kap peshk me mu??Tema me inderezande eshte kur lexoj @Fiore qe mer tere vemendjen @Dea kur bo sikur do lumturine time duke i gjujt me thuper bjondevw bruneve kot pa lidhje ? @Rrelse qe eshte goc terrorristi ? dmth bomb ?? @BlacK_OpiuM narja lalit qe ka ron nmish tbute sod ? @Claa qe ka ate byzen e bukur te knaq kur e shef ? @aloe qe me shkrimet e saj te bon te kuptosh shum gjera shpesh here ? @iMp4Ct i pa gdhen la nom tu ja lyp tgjithave nai dit do ma lyoi edhe mu sic e ka nis ???? @Anastasia qe don kacavid ? @MaLsOrI^PuRo mka bo merak mduket i kan dale luket te komshiu se ka harru me fig driden ? @Alea qe u zbuguru edhe ska ardh akoma qe vdeksh po ke bo pisllik? me pa @Juno n a e theri @Alda79 App akoma ? bjondo mos na fulliç ? @Free`dahhh qe e kam mushkni eshte vajze e vecante me komplet gojen e them te puth nare spitalle ?. Arsyeja me kryesore qe jam ktu sot eshte qe dua ti boj i dashnorre @Çomi edhe vdes i qet ?? @C4 se qesh tu te harru por sta kam marakun ti bje nkom ne cdo siduade ??
Tema me inderezande eshte kur lexoj @Fiore qe mer tere vemendjen @Dea kur bo sikur do lumturine time duke i gjujt me thuper bjondevw bruneve kot pa lidhje ? @Rrelse qe eshte goc terrorristi ? dmth bomb ?? @BlacK_OpiuM narja lalit qe ka ron nmish tbute sod ? @Claa qe ka ate byzen e bukur te knaq kur e shef ? @aloe qe me shkrimet e saj te bon te kuptosh shum gjera shpesh here ? @iMp4Ct i pa gdhen la nom tu ja lyp tgjithave nai dit do ma lyoi edhe mu sic e ka nis ???? @Anastasia qe don kacavid ? @MaLsOrI^PuRo mka bo merak mduket i kan dale luket te komshiu se ka harru me fig driden ? @Alea qe u zbuguru edhe ska ardh akoma qe vdeksh po ke bo pisllik? me pa @Juno n a e theri @Alda79 App akoma ? bjondo mos na fulliç ? @Free`dahhh qe e kam mushkni eshte vajze e vecante me komplet gojen e them te puth nare spitalle ?. Arsyeja me kryesore qe jam ktu sot eshte qe dua ti boj i dashnorre @Çomi edhe vdes i qet ?? @C4 se qesh tu te harru por sta kam marakun ti bje nkom ne cdo siduade ??