Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Melo une e kam shprehur dhe me pare ke nje bot shum te bukur dhe do deshiroja ta ndaje me ne ne forum ?@Klodii nuk më beson që qesh ..???????
E ka ndare dhe vazhdon ta beje! ?Melo une e kam shprehur dhe me pare ke nje bot shum te bukur dhe do deshiroja ta ndaje me ne ne forum ?
Faleminderit shumë.?Melo une e kam shprehur dhe me pare ke nje bot shum te bukur dhe do deshiroja ta ndaje me ne ne forum ?
Ti flet me vete skane dhe faj?Si bualla , me gjuajne kalamajte e lagjes me gure kur me shohin edhe therrasin Punk buallai , punk buallai . Jam ankuar edhe te administratori i pallatit , ..mire mire thote ai , po lesht .
Jo jo nuk u ve faj , edhe nji qe me jepte mhb me mbylli ne erresire me ty ???Ti flet me vete skane dhe faj?
Kush kshu dhe ku na mbylli??Jo jo nuk u ve faj , edhe nji qe me jepte mhb me mbylli ne erresire me ty ???
Ku di une , une s shoh gje .. une me zor shoh ne drite , e jo te shoh ne erresire ?Kush kshu dhe ku na mbylli??
Ehe qenka Melo! E pa demshme eshte ajo tamam si qeni qe leh dhe nuk kafshon?Ku di une , une s shoh gje .. une me zor shoh ne drite , e jo te shoh ne erresire ?
Bota e meloos eshte labirinth pa dalje , keq do e kemi ?
S di gje jo , e kisha fjalen qe me beri ignore edhe mua si ty , jo se na mbylli dikush diku moj shoqe . Mos u tremb ?Ehe qenka Melo! E pa demshme eshte ajo tamam si qeni qe leh dhe nuk kafshon?