Me atë që ka ngritur një perandori në çat ?@SouLKinG ty te njof so ishi o nje shoqe nga peja ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me atë që ka ngritur një perandori në çat ?@SouLKinG ty te njof so ishi o nje shoqe nga peja ??
Me ata se mendojshim te dyt se esht e shkret deri na ngulli dhe muMe atë që ka ngritur një perandori në çat ?
Epo koha tregon cilët jemi në të vërtet!!Me ata se mendojshim te dyt se esht e shkret deri na ngulli dhe mu
Edhe ty hahahahaa fol me ta si me fol me mur te kujtohet ?
Fiks un akoma e njeta lop jam si athere si sot vetem tani singel ?Epo koha tregon cilët jemi në të vërtet!!
Ajo është dhe mbetet shpirt i virgjër ?Fiks un akoma e njeta lop jam si athere si sot vetem tani singel ?
Po po ylli ? din tixhja ma mir se e la pas shoqe ze shpirtit sa e virgjer ka qen athere e sa esht sot ?Ajo është dhe mbetet shpirt i virgjër ?
Në shkrim?
Amen ?Po po ylli ? din tixhja ma mir se e la pas shoqe ze shpirtit sa e virgjer ka qen athere e sa esht sot ?
Nejse e shkruar e harruarAmen ?
Në fakt po e kërkon xhenetin ne kuiz ?Nejse e shkruar e harruar
Ngushlime ? Inshallah n Xhenet aja
Hahahaaha shuj se kur ki pike shum je dikushi ?? a bre soulking ?? Tfala anej stop mirit ?? tjert kom harro si e kan pas ??Në fakt po e kërkon xhenetin ne kuiz ?
Dhe falje në islam ?
Do bohet mir ?
Të fala paçin ?Sjam andej ma po bej 1 vit e ca që jam ktu?Hahahaaha shuj se kur ki pike shum je dikushi ?? a bre soulking ?? Tfala anej stop mirit ?? tjert kom harro si e kan pas ??
katunarDi un ??
Malokekatunar![]()
Vertet po me nick tjeter a po lol un 1 vite ic skom qen neper chata ? jam rekthy se naj 9 muj po jo ktu me nje vend tjeter ktu vetem furomi mr pelqenTë fala paçin ?Sjam andej ma po bej 1 vit e ca që jam ktu?
uh un mendoja se ishe bambola gonfiabileTë qetë.....