• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Motoja Ime Per Te Ecur Perpara Ne Jete"

Jeto e lumtur pa e vrar trurin .jeto per ata qe ta din vleren .jeto sot sikur sdo jesh neser .edhe sikur mos te dua duan te bejn keq ti vetem buzqesh qe ata te plasin jeto per ate qe je e jam krenare kjo qe jam

Racionaliteti,te qenurit vetvetja,mos krahasimi me askend e asgje. Te jetosh per vete e jo per "dy-kembeshat" qe jetojne ne toke. :p

jeta eshte e shkurt per moto

Koha eshte relative dmth cdo njeri e koncepton ndryshe kohen se varet ne cfare etape te jetes gjendet.
Nese je shembull ne burg te duket 1 dite 1 vite
Kur je me njerzit qe i ke per zemer te duket 1 dite 1 ore dmth varet nga faktore te tjere si e kuptojme kohen.

Se ku e mora kte.... i don‘t know lol

E ka thene Einstein te Teoria e Relativitetit lol

Koha eshte relative dmth cdo njeri e koncepton ndryshe kohen se varet ne cfare etape te jetes gjendet.
Nese je shembull ne burg te duket 1 dite 1 vite
Kur je me njerzit qe i ke per zemer te duket 1 dite 1 ore dmth varet nga faktore te tjere si e kuptojme kohen.

Se ku e mora kte.... i don‘t know lol

teoria e relativitetit ka kohe qe eshte zbulu :)
por pasi qe e them kete, dmth ndjehem shume mire :)

Back
Lartë