• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mos Rrespektimi i Turisteve ne Alb

I ziu shqiptar nuk zu karar
Këta duan të vijnë e ne të ikim.

Koheve te fundit Turistet ne Shqiperi jan ndjer ne Rrezik nga shum Faktor.

1) Vrasjet per Budalliqe ne sy te Turisteve
2) Ngritja e climeve
3) Mashtrimi i Lekeve: ( Euro ne Lek )
4) Hyrjet ne Appartamentet e Pushuesve nga Pronaretn ne munges te tyre
5) Vjedhjet dhe Kerrcenimet ndaj Pushusve
6) Po ashtu vjedhja me e madhe vjen nga POLICIA e shtetit, e kan kapur 1 Me 221/kmh tani te gjith duhet te gjobiten si une heren e kaluar.

Ndani mendimet tuaja lidhje me keto Probleme:
Me disa gjona jam dakort me ty ..
Sepse cmimet...mashtrimet etj...
Ndonjer besoj qe e ju duhet te merni i po prsh.per pjesen e lekve duhet ta dini sa jepni sa merni duhet ti dish disa gjona kur vjen ne shqiperi jam shum dakort...e per pjesen e policis qe mos boft pik hajrii amam edhe ti ishe icik pak si shpejt ahahahah ? ne fyt ato lek
Por nje pjes kshu jan aman jemi popull i dashur i mir i sjellshem por jemi bo pak kshu se ka ra shum gjona virusi,termet.etj edhe skan njerzit ca bejn ju jeni bosa e ju marin ju ?

Last edited:
Do kete dore Duqja e ja ve fajin pronarit ky. ?
Qyqja e ate te beja une Hahahhahahahahahahah
Larg qofte ....shkurt mhb ka te drejt me ca gjona aman me ca ....sepse ktu esht jetes e shtrenjt ne ver aman mos shko ne ksmail vlor etj shko golem ke fafa te kenaqet zmr ahahahha kshu esht kir ik aq larg meje ...ka prb ?

Nje pyetje? Nqs do kishe bere te
Koheve te fundit Turistet ne Shqiperi jan ndjer ne Rrezik nga shum Faktor.

1) Vrasjet per Budalliqe ne sy te Turisteve
2) Ngritja e climeve
3) Mashtrimi i Lekeve: ( Euro ne Lek )
4) Hyrjet ne Appartamentet e Pushuesve nga Pronaretn ne munges te tyre
5) Vjedhjet dhe Kerrcenimet ndaj Pushusve
6) Po ashtu vjedhja me e madhe vjen nga POLICIA e shtetit, e kan kapur 1 Me 221/kmh tani te gjith duhet te gjobiten si une heren e kaluar.

Ndani mendimet tuaja lidhje me keto Probleme:
njejten shkelje ne fr do ishe ndeshkuar?

Shoku Pak:

Shumica e Kosovareve po ashtu dhe e Shqipetareve nuk shkojn ne vlore ne Sarande ne vendet e dalluara, por shkojn ne vendet ku cmimet jan varesisht me te dobeta.

Fiks kte her mamit i kishte ndodh ne KSAMIL dhe ate ne nje hotel me 4 Yje Hotel goxha me emer.

Por pse nuk abuzohet me turistet abuzohet dhe nuk eshte k'jo e pa vertet, ne mund te fshehemi pas te vertetes duke u argumentuar ne gjera koti Por Realiteti eshte ai ce c'do dit turistet e shkret e shprehin dhe si Intereso askujt.
Centos e ne Kosove ndodh e njejta , mua personalisht me kane ndodhur shume incidente jo te pelqyeshme kur kam vizituar Kosoven por kjo sdo te thot qe ti pergjithesojme. Njeres te mire e te keqinj ka kudo, te drejte e mashtrusa . Aman turp eshte shume turp ?

Nje pyetje? Nqs do kishe bere te

njejten shkelje ne fr do ishe ndeshkuar?
Hamshor shpresoj ta kishe kuptu mesazhin tim?
Besoj ce e kishe tek ajo E shpejtesis:
Un mire e kam then: 1 budall e ka ber gjestin tani Policia Shqipetare gjobit te gjith te pa fajshmit tani. Ndersa atyre pz send si kan gjobit cfar kan merituar

Back
Lartë