Erdhi barba Jani?Erdhen jorgot e thone me shpesh ?
??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Erdhi barba Jani?Erdhen jorgot e thone me shpesh ?
??
FiksErdhen jorgot e thone me shpesh ?
??
Un fareee sdua te vi.I ziu shqiptar nuk zu karar
Këta duan të vijnë e ne të ikim.
Rrace e pangopur ?I ziu shqiptar nuk zu karar
Këta duan të vijnë e ne të ikim.
Me disa gjona jam dakort me ty ..Koheve te fundit Turistet ne Shqiperi jan ndjer ne Rrezik nga shum Faktor.
1) Vrasjet per Budalliqe ne sy te Turisteve
2) Ngritja e climeve
3) Mashtrimi i Lekeve: ( Euro ne Lek )
4) Hyrjet ne Appartamentet e Pushuesve nga Pronaretn ne munges te tyre
5) Vjedhjet dhe Kerrcenimet ndaj Pushusve
6) Po ashtu vjedhja me e madhe vjen nga POLICIA e shtetit, e kan kapur 1 Me 221/kmh tani te gjith duhet te gjobiten si une heren e kaluar.
Ndani mendimet tuaja lidhje me keto Probleme:
Qyqja e ate te beja une HahahhahahahahahahahDo kete dore Duqja e ja ve fajin pronarit ky. ?
njejten shkelje ne fr do ishe ndeshkuar?Koheve te fundit Turistet ne Shqiperi jan ndjer ne Rrezik nga shum Faktor.
1) Vrasjet per Budalliqe ne sy te Turisteve
2) Ngritja e climeve
3) Mashtrimi i Lekeve: ( Euro ne Lek )
4) Hyrjet ne Appartamentet e Pushuesve nga Pronaretn ne munges te tyre
5) Vjedhjet dhe Kerrcenimet ndaj Pushusve
6) Po ashtu vjedhja me e madhe vjen nga POLICIA e shtetit, e kan kapur 1 Me 221/kmh tani te gjith duhet te gjobiten si une heren e kaluar.
Ndani mendimet tuaja lidhje me keto Probleme:
Centos e ne Kosove ndodh e njejta , mua personalisht me kane ndodhur shume incidente jo te pelqyeshme kur kam vizituar Kosoven por kjo sdo te thot qe ti pergjithesojme. Njeres te mire e te keqinj ka kudo, te drejte e mashtrusa . Aman turp eshte shume turp ?Shoku Pak:
Shumica e Kosovareve po ashtu dhe e Shqipetareve nuk shkojn ne vlore ne Sarande ne vendet e dalluara, por shkojn ne vendet ku cmimet jan varesisht me te dobeta.
Fiks kte her mamit i kishte ndodh ne KSAMIL dhe ate ne nje hotel me 4 Yje Hotel goxha me emer.
Por pse nuk abuzohet me turistet abuzohet dhe nuk eshte k'jo e pa vertet, ne mund te fshehemi pas te vertetes duke u argumentuar ne gjera koti Por Realiteti eshte ai ce c'do dit turistet e shkret e shprehin dhe si Intereso askujt.
Hamshor shpresoj ta kishe kuptu mesazhin tim?Nje pyetje? Nqs do kishe bere te
njejten shkelje ne fr do ishe ndeshkuar?