• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

MOS I JEP PARA BORXH NJE MIKU SE DO HUMBASESH OSE MIKUN OSE BORXHIN.

Nuk kam kaq para per ti then dikujt sot. Por un nuk bie pre nga genjeshtra dhe neqoftse kam nji mik ai esht i vertet dhe e kemi shoqeri pertej paras dhe borxhit.

Jane situata te siklteshme, kam qene ne te dyja situatat. Edhe kur kam marre dhe kur kam dhene.
Mjafton te vesh ne peshore kush ka me teper rendesi per ty, miku apo paraja dhe i jep pergjigje pyetjes. Me mire te iki borxhi them un se sa me para dhe i vetem.

Borxh kam dhon edhe me menjen qe si mor, kam
Mor me menjen qe si jap. Nese ka shoqni mrena nuk diskutohet borgji por si ta myllim borxhin po skena lek e hullim te derrat ate qe po na can derrasat ☹️☹️

Back
Lartë