Haribo ti e ke shkruajtur kete?Me shkronja e kan të lehtë kto me shkrujt por kur vjen puna në realitet rrin si pulat kto shoku??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Haribo ti e ke shkruajtur kete?Me shkronja e kan të lehtë kto me shkrujt por kur vjen puna në realitet rrin si pulat kto shoku??
Jo mi çne ?ma paskan vjedh pasin? unë dhe si luj asnjë gërm??Haribo ti e ke shkruajtur kete????
Te kam lexuar perher shummmee te embel,aty qenke ber cik me nerva ? ?Jo mi çne ?ma paskan vjedh pasin? unë dhe si luj asnjë gërm??
Edhe kete e paske bere o Moza ? Ik mos me fol me goje ?Jo mi çne ?ma paskan vjedh pasin? unë dhe si luj asnjë gërm??
Jam e pa fajshme,zoti hetus?Edhe kete e paske bere o Moza ? Ik mos me fol me goje ?
Me nerva jo haribo ? po pak e tharët,se duhet të largoj ndonjëherë dhe ëmbëlsirën nga vetja ??Te kam lexuar perher shummmee te embel,aty qenke ber cik me nerva ? ?
Me kte me kujtove nji shoqen time, we ankohej e bante 'debat" me sa thoshte ajo .Ska lind akoma ajo pilivez besoj në Shqipëri ti thot burrit mos shko ke mami,se e çon burri të rri për gjithmon ke mami dhe e bën ta hudhi kokrrën e loti piliveza si lum për tu kthy prap?jashtë Shqipërisë ndodh se nuk janë burra por bura???
@EriUK ?Parzote kush asht ken ai/ ajo koktul/e qe hap ket diskutim?!!
Tema e dyte ma kote qe kam par!