E un si ti e kam merak tan jeten njat gjaSi sbera 1 film porrno kur isha i ri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E un si ti e kam merak tan jeten njat gjaSi sbera 1 film porrno kur isha i ri
Thenk you se tybe se dija vec me te nime e kam?
Hande ta bajm??E un si ti e kam merak tan jeten njat gja?
Tani sille personin qe e ka hudh ket hahahahha
Nuk e di se perse keqkuptohesh? Une jam vete meraklie ne lidhje me fjalet e vjetra me dialektet e ndryshme , gjuhen etj etj etj ( sepse kam edhe une historine time persa i perket ne lidhje me gjuhen Shqipe) dhe gjithmone pyes sepse jam kurioze por nderkohe me ngjan edhe absurde qe ti e perdor k’te fjale por nuk din as origjinen e saj .
Dhe duhet qe ta marresh seriozisht k’te fakt .??
Jo ty pyete seriozisht dhe un tha ktheva se nuk e mar seriozisht,se mbase 90%te fjalve nuk ua di origjinen sjam profe dhe mir do ishte ti dije sic mendon ti se duhet me dit origjinen e fjaleve po ja se nuk i di?Nuk e di se perse keqkuptohesh? Une jam vete meraklie ne lidhje me fjalet e vjetra me dialektet e ndryshme , gjuhen etj etj etj ( sepse kam edhe une historine time persa i perket ne lidhje me gjuhen Shqipe) dhe gjithmone pyes sepse jam kurioze por nderkohe me ngjan edhe absurde qe ti e perdor k’te fjale por nuk din as origjinen e saj .
Dhe duhet qe ta marresh seriozisht k’te fakt .??
A ka mundesi te lutem te mi shkruajsh shqip keto fjali, nga e kane jo origjinen por prejardhjen![]()
Perse nuk I kupton k’to fjale ne Shqip ti ndryshe nga kjo fjala zhig Pshm ?
Une i kuptoj, por perderisa edhe zhig eshte shqip dhe dielakt, aq sa e di, e perdori dhe nuk shoh problem ta perdori![]()
???Sme ka mbet asnje shege nga vjet ne nentor. Te gjitha i shtrydha apo hengra.
Te tera vendet e tjera i ke provuar ,?ke ma sygjeron ??Me ka mbet zhig ne tavan
Te tera vendet e tjera i ke provuar ,?ke ma sygjeron ??