• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

M’ka mbet zhig ....?

Kjo bot veq zhigje osht :D

Nga vjen kjo fjale zhig? ?
Ne e perdorim kt fjal zhig dhe zheg ,edhe kur ben vap po edhe nese na ka met peng dicka,nuk e perfaqson gjuhen shqipe tamam te paster,thjesh e kam shkru sic i flas fjalet ne perditshmeri,duke mos pretendu asnjeher se esht fjal e duhur kjo apo tjerat fjal qe shkruaj,un gjuhen shqipe e kam msu me shum ketu,se perndryshe jam shum mbas,dhe pres mirkuptim gjithashtu dhe un kam mirkuptim per tjeret.?

Ne e perdorim kt fjal zhig dhe zheg ,edhe kur ben vap po edhe nese na ka met peng dicka,nuk e perfaqson gjuhen shqipe tamam te paster,thjesh e kam shkru sic i flas fjalet ne perditshmeri,duke mos pretendu asnjeher se esht fjal e duhur kjo apo tjerat fjal qe shkruaj,un gjuhen shqipe e kam msu me shum ketu,se perndryshe jam shum mbas,dhe pres mirkuptim gjithashtu dhe un kam mirkuptim per tjeret.?

Zheg /vape e perdorim edhe ne ... por nga vjen kjo fjale zhig ne k’te kuptim qe e ke sollur ti ? Dhe nuk Po te paragjykoj thjeshte jam kurioze.

Ps.. ?

Zheg /vape e perdorim edhe ne ... por nga vjen kjo fjale zhig ne k’te kuptim qe e ke sollur ti ? Dhe nuk Po te paragjykoj thjeshte jam kurioze.

Ps.. ?

zhig = marak, mall

Nga gegnishtja verilindore vjen

Sille pak nje reference nese mundesh ?

E kam pare ne nje forum tjeter, slejohet rekalame ketu. Nuk di sa mund tjete e vertet por si fjale zhig perdoret shume edhe n'Kosove si femije e mbaj mend.

E kam pare ne nje forum tjeter, slejohet rekalame ketu. Nuk di sa mund tjete e vertet por si fjale zhig perdoret shume edhe n'Kosove si femije e mbaj mend.

Po beji screenshot thjeshte komentit pa emrin e forumit dhe sille ..he tani edhe ti . ??

Back
Lartë