?????Covidin e kalova. Vetem po me vrau @Caramele se kishte marre allti. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
?????Covidin e kalova. Vetem po me vrau @Caramele se kishte marre allti. ?
Une them do kthesh ne fund rezultatin si @Rrelse ?Cmu prene emdrrat me mes.
View attachment 109029
A i mbulon paketa pushimet ne karaibe ?Përshëndetje anëtarë.
Epo missi do shoqëruesin se vetëm nuk ka lezet?
Kemi djelmosha plot e përplot dhe fitoftë më i miri
Vendi i parë do marrë missin një javë me pushime ku të dojë. Paguan @centos ?
View attachment 108225
Vendi i dytë një body
View attachment 108226
I treti kënaqësi pjesëmarrjeje?
Votoni dhe mos u zini se nga përvojat e më hershme djemtë janë zënë më.shumë.se vajzat.
Suksese të gjithëve
Dihet qe ne fund fiton paku se une kam shume armiq?@The_Joker qesh ti qesh po he se e ke mir ti
Un kam hallin per vete m zemra se mu mkan fut 2 dit me vones pasi jan votu tgjith ???Dihet qe ne fund fiton paku se une kam shume armiq?
Rendesi ka pjesmarja po he ?Un kam hallin per vete m zemra se mu mkan fut 2 dit me vones pasi jan votu tgjith ???
Edhe kur me futen i fut edhe naj ironi ajo shoqja jon hajt tashi ishalla mer naj vot deri me 23 edhe te fut ne loj edhe te vendos ne tallje ?![]()
Sme ha fare er jo po me vjen inat se vetem nqs je qorr edhe nuk shef jam 1 nga te 5 apo 6 me aktivet ne forum e un harrohem gjithmonRendesi ka pjesmarja po he ?
Une jam me i shemtuari ktu e po fitoj ?? jeta eshte e padrejte ?Sme ha fare er jo po me vjen inat se vetem nqs je qorr edhe nuk shef jam 1 nga te 5 apo 6 me aktivet ne forum e un harrohem gjithmon
Po te ishe i shemtuar sdo fitoje po he ??Une jam me i shemtuari ktu e po fitoj ?? jeta eshte e padrejte ?
Po te isha i bukur do ma jepje voten ?Po te ishe i shemtuar sdo fitoje po he ??
Jazek ????Po te isha i bukur do ma jepje voten ?
YttttJazek ????
Paku e meriton se ka qit shalen me lesh ?Shes voten.