Hahahah cilin 23 me siguri rruges de jem sde muj me e kshyr kshu so ferMe 23??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahah cilin 23 me siguri rruges de jem sde muj me e kshyr kshu so ferMe 23??
Shumë e thjeshtë.Na bere kurjoz nashi te lutem shume?
Edhe ti do ma heqesh? ?Shesim voten 50 euro ??
Shumë e thjeshtë.
Robi ça sbën për veten!
Unë jam natyrë altruiste. Bëj më shumë për tjeret se sa për veten dhe bëj shumë gabim.
Sdu të abuzoj me aksesin se do futesha në llogarinë e Milos e do votoja veten. Ose do i thoja logo 1 çik për shpirtin tat?
E dyta: do ja hiqja lulediellit e do ja jepja vetes. Pra dy vota i kam.të sigurta në xhep.
Nëse rezultati është prapë i ngushtë do e gjeja naj fans?
Ke dhe asin nen menge. Junon bashke me dy miqte e tij Xarcus dhe Exit.Shumë e thjeshtë.
Robi ça sbën për veten!
Unë jam natyrë altruiste. Bëj më shumë për tjeret se sa për veten dhe bëj shumë gabim.
Sdu të abuzoj me aksesin se do futesha në llogarinë e Milos e do votoja veten. Ose do i thoja logo 1 çik për shpirtin tat?
E dyta: do ja hiqja lulediellit e do ja jepja vetes. Pra dy vota i kam.të sigurta në xhep.
Himi pse ta hoqi?Edhe ti do ma heqesh? ?
Skam asnjërin se ?Ke dhe asin nen menge. Junon bashke me dy miqte e rij Xarcus dhe Exit.
Pastaj ke Tisen. Yhyyyy. ?
Ti je rrenacakKe edhe timen mos e harro ?
Sa per ketu sbej asgje per vetenShumë e thjeshtë.
Robi ça sbën për veten!
Haptazi vidhekan votat Keshilli votues o ka flen aloooo Frankfurt çohuni nkembShumë e thjeshtë.
Robi ça sbën për veten!
Une po mendoj ta hedh nje foto me boxer se sa u lava. Noshta kap noi vote.Skam asnjërin se ?
E vërtetë.Sa per ketu sbej asgje per veten
Se ktu skam asnje fitore
Aty ne jete reale ça sbej per veten
Edhe kto votat qe mkan dhen as qe u jap rendesi asnje
Ndoshta vlersimi po ka me shum rendesi.
Na udhëzo?Une po mendoj ta hedh nje foto me boxer se sa u lava. Noshta kap noi vote.
Po me heci mua beje dhe ti. ?
E di por sdo e beje kurre, sic e the dhe vete je altruiste i mer me sportivitet cdo gje.Shumë e thjeshtë.
Robi ça sbën për veten!
Skisha vot nga ai, se di kujt ja hoqi e ta vuni ty?Himi pse ta hoqi?
Jeni idhnu??
Ja kepute kot. Keto sondazhe jane budallallik me brire. Si mund besh Miss kur se njeh asnje. Kur ca hedhin fotot e lagjes.E vërtetë.
Kto sondazhet kanë një të mire. Shohim kush na vlerëson.
E o mire.Ja kepute kot. Keto sondazhe jane budallallik me brire. Si mund besh Miss kur se njeh asnje. Kur ca hedhin fotot e lagjes.
Vleresimi nuk duket ke votat e Missit apo Misterit.