• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Miss Forumi Netedy 2022

Ne komunistet me ne krye xhaxhin Ramiz sollem demokracinë ...keshtu je i lire te vesh epitetet ....por kujdes ?
Posi pra, e t'me sulen "grifshat" pastaj nga inati. Veç me vendos me lene forumin fare se s'ta lene vendin...?

• Haha
Reactions: ...
@Bjondina &E
sepse kam kuptuar se pas saj fshihet nje femer e fort nje vajz e bukur qe perpiqet ti japi me te miren vetes se saj . Kemi folur dikur ne ludo king bashk dhe te betohem sa me shum te degjoja e kuptova sa forc ka nje grua ne kte rast ti ❤️ . Sepse te them te drejten para se te njihja e paragjykoja menyren se si ti shfaqenshe ktu , flisje sepse ishte ter kohes ne boten tende dhe se vrisje mendjen ca thon njerzit . Ne fakt ne at perjudh qe kemi folur bashk radtisi qe un po kaloja nje situat koti . E di nqs se se beson un kam mar mesim nga historia jote a te dit . Ne fakt nga aq pak sa me the dhe fal teje jam nje versjon me i mir i vetes . Faleminderit shum jam me fat qe te kam njohur , dhe pse njerzit e medhenj i dua dhe jasht nga ktu ska problem mbase nje dit do te takoj . Dij te them qe njerzit qe njohin @Bjondina &E jan me fat qe e kan . Ti je mbreteresh e vet emeruar nga un ? dhe sme duhet rezultati ktij votimi qesharak . Go girl ✨
Qte them faleminderit shum per kto fjal nje gje po me bbefasn qar paska pas @Apache per te qesh po nejse ?????

Flm prap per votat jeni shume te mire te gjithe por kjo teme nuk me plqn shume do ishte me mire cila vishet me bukur se fytyren jo te gjithave ja kam par gjithsesi ska femra te shemtuara❤️

Dy vota ...une s'jam se s'kam nxjerre foto ndonjehere keshtu s'kam pse jam ...kam vene vajzat qe kane nxjerre foto
2 vota? po sikur spo dalin llogarite atje siper :lolx::lolx:

Back
Lartë