• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Milani i “ëndrrave” bie për 8 minuta, Juventusi fiton edhe Kupën

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

Screenshot_11-3-401x281.jpg
Për bardhezinjtë e Juventus nuk mund të kishte rezultat tjetër më të kënaqshëm se sa 4-0 kundër Milanit që u dorëzua vetëm në 8 minuta në finalen e Kupës së Italisë.Kanë mjaftuar 8 minuta në fraksionin e dytë të ndeshjes që kjo sfidë të përcaktonte edhe fituesin e trofeut.Medhi Benatia në të 56-tën dhe 64-tën, bashkë me golin e dytë të Douglas Costas në të 61-tën, thyen ëndrrat e kuqezinjve që ta mbyllnin me një trofe këtë sezon që e nisën me mjaft bujë.

Ndërsa në të 76-tën, Nikola Kalinic i ka vënë “kapakun” ndeshjes duke devijuar një top për në portën e tij, e duke shënuar kështu golin e katërt për kuqezinjtë.E ndërsa në pjesën e dytë Milani u dorëzua para bardhezinjve të Allegrit, pjesa e parë e finales së Kupës së Italisë mes Juventusit dhe Milanit u mbyll në barazim pa gola.

Edhe pse nuk munguan rastet për shënim nga të dyja ekipet 45 minutat e para nuk dhuruan asnjë gol. Juventusi ishte disi më kërkues duke e vënë disa herë portierin e Milanit në provë, por edhe kuqezinjtë tentuan të krijojnë raste për shënim në portën e Buffon.

Si milanist qe jam.... humbjen e pranoj..... por juvja se harron zakonin e vjeter.... dihet....

Hec se folna......
Jeni tamam ekip lagjeje... qe mes 20 lagjesh lagjja juj njifet....

Persa i perket me lujt jashte italise
Ju lejne gjunjet..

Juves ne itali bayern ne gjermani dhe barcelones ne spanje ne kampionatet e tyne hequ kapelen ske ca ju thu

Jam ne tel sw do te jepja nji foto te tuajen ..... por do te bej tag

Me aq sa pashe neshjen une deri ne 3-0 e ka majt super neshjen albitri....tipik loje angleze luj nese ke byçe ose mos hyn ne fushe hic

Kjo per sa i perket evropes

me kaq spo du me fole me per kte ceshtje............

Back
Lartë