• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Milan-inter

Alboy

What????
ANETAR ✓
LV
0

Sonte kemi derbin e madonines
Arome derbi
Per vete jam milanist I betuar........
Si mendoni qe del rezultati. . .View attachment 9101

Tq...... montellen
Gatusso I ka thene lojtareve kush thote u lodha ne stervitej nga lojtaret te ikithem vete nga milani mos ta largoj une..... . Dhe po luan me te gjithe lojtarer qe pati montela

Tq...... montellen
Gatusso I ka thene lojtareve kush thote u lodha ne stervitej nga lojtaret te ikithem vete nga milani mos ta largoj une..... . Dhe po luan me te gjithe lojtarer qe pati montela
Edhe pozicionet e lojtarve calhanoglu super forme....montella i k.rit lunte me kalini silva ne sulm...dy numra 9 ca nuk ban vaki kund....3-5-2 me lojtart ne pozicione palidhje

Silva per mua vlen
Ai kalinic eshte dashuri e monteles

E ka myt cutrone ja ka .. nanen dhe esgte fidan I akademise tone bashke meme locatelli

U shty seria a per arsye te nje arresti kardiak te Astorit qe u gjet ne hotel.
Me vjen keq per mbrojtesin Astori.
Shpirti i tij u prehte ne paqe.

• Pëlqej
Reactions: AMG
Back
Lartë