• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mikun apo thesarin...?!

Ku ka thesar me tmadh se miku :p Edhe se sic kan ardh ditet sot kush ka thesar ka sh miqe fake :p

Shprehjet popullore kanë kuptime figurative dhe nuk duhen marrë siç janë, fjalë për fjalë.
Duke e krahasuar mikun me thesarin, thënësi kërkon të shprehë rëndësinë e mikut, por jo se ai vërtet krahasohet me thesarin.
Nga miq të vërtetë mund të kërkosh ndihmë e ndere, por nëse ke thesare, nuk ke nevojë për ndihmë.
Atëherë mbeten shokët për të kaluar kohën e pirë kafe.. e nuk besoj se dikush do të zgjidhte një shok për të kaluar kohën para një thesari.
Në një temë forumi mund të ketë shumë që zgjedhin mikun, por në realitet besoj se të gjithë do të zgjidhnin thesarin, ndonjë qyp ose sënduk me flori... :p

Sa per luanin qe ecen dhe vetem....shikoje deri ne fund
Ca kishte kjo....luani ishte vetem dhe luftonte kunder tyre dhe ajo qe erdhi mesa kuptova une ishte luanesha.....per mua ska miq....edhe ata qe mbahen qe jane miq jane ne baze te shtresave sociale dhe ekonomike....i pasuri me te pasurin i varferi me te varferin.....

Veshtire ti gjesh gjithashtu edhe ti mbash @Dorina thesari eshte nborxhe per vete :p miku/mikja kane hallet e veta e kshu zgjedh me pa punet e mija & thesarin tim qe jane familja ime gjona e tjera jane kalimtare ndrryshojn simas kohes ?

Mikun.
Te kesh nje mik per koke ne kte kohe,eshte me e vlefshme se nje thesar.
Imagjinoni te arrini suksesin,dhe mos te keni ke te merrni ne telefon per ta ndare gezimin.
Une do zgjidhja mikun.

Back
Lartë