• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Meshkujt ??

Pse ??mendimi im eshte
Se ve ne dyshim se ti lexoj mendimet. 1- pytje te sinqerte, dhe dua nje pergjigje te sinqerte.

Ti kur do shkruan bukur, me kujtove Ismail Kadarene, qe me disa romane qe ka ber, duhet ti lexoje sot, e ti kuptoje pas 50 vitesh mesazhet qe kishte, per mbeshtetjen, dhe njekohesishte jo mbeshtetjen e diktatures ne ate kohe.

Pytje ime është:

Sa doza sarkazme ke ven aty brenda nga 1 deri ne 10-të?!

Se ve ne dyshim se ti lexoj mendimet. 1- pytje te sinqerte, dhe dua nje pergjigje te sinqerte.

Ti kur do shkruan bukur, me kujtove Ismail Kadarene, qe me disa romane qe ka ber, duhet ti lexoje sot, e ti kuptoje pas 50 vitesh mesazhet qe kishte, per mbeshtetjen, dhe njekohesishte jo mbeshtetjen e diktatures ne ate kohe.

Pytje ime është:

Sa doza sarkazme ke ven aty brenda nga 1 deri ne 10-të?!
9 ✌✌ 1-po e mbaj per disa grimca realiteti aty brenda,,??

Pz skisha nerva me e lexu krejt.

Por me kshu kalimthi mzuni syni disa gjona, pavarsisht qe na ke cilsu mir e bukur , mashkulli o me i dobet se femra, femra pa mashkullin e kalon jeten kurse mashkulli pa femren ncuq
Mduket ja futa kot po hajt varja ?

Back
Lartë