• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Meshkujt më dorështrënguar u përkasin këtyre 3 shenjave të HOROSKOPIT

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Nëse partneri juaj është dorështrënguar, atëherë i përket kësaj shenje horoskopi! Të jesh dorështrënguar nuk është një cilësi e atyre që dashurohen, por fillon e shfaqet dalëngadalë me kalimin e kohës në një marrëdhënie.

Ja cilët janë burrat më dorështrënguar të zodiakut:

Demi

Burrat e kësaj shenje e dinë se ç’të bëjnë me paratë dhe i investojnë me përgjegjësi. Por nëse një shpenzim i caktuar lidhet me komoditetin e tyre, nuk hezitojnë ta bëjnë

Akrepi

Kjo është shenja që eksploron edhe skutat më të fshehura për të zbuluar një ofertë. Ju pëlqejnë skontot, por mbi të gjitha kursimi.

Bricjapi

Bricjapët kanë një sens të mirë kursimi sepse janë të përgjegjshëm. Nuk bëjnë kurrë blerje impulsive dhe paguajnë gjithmonë çmimin e duhur për diçka që u pëlqen vërtet.

Per bricjapet e di.....kam njerëz te mi ...pupu si janë

Akrepat jo aq ...janë kursimtare te mire

Back
Lartë