• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mendoni se duhet te legalizohet prostitucioni dhe canabisi ne Shqipëri ? Nëqoftëse po, pse ?

Jo se di!
M'fal por ti po flet si djalê në ktë temë! ??

Mirê ti a do doje nji mike me.ktë profesion, kolege, apo që neser ajo hyn e bahet mësuesja e fmis tand, se e ka fut ai miku?!!!!
Une po flas si nje njeri me nje mendje te hapur dhe pa paragjykime !
Ka edhe meshkuj qe shesin trupin sikurse femrat

Une po flas si nje njeri me nje mendje te hapur dhe pa paragjykime !
Ka edhe meshkuj qe shesin trupin sikurse femrat
Punaaaa ma e shpifun!!!!!!
Mund fitosh lek në mnyra e mnyra!

Ma mirë të punosh në tok, të mbjellesh token, pak fiton ndoshta po nuk bahe lodra askujt se neser ta pals deren n'ftyrë tjetri!!
Kur nuk i duhesh maa, e asht mërzit mw ty!

Ky I ka qejf profesionistet?
?..
Ja ti baj @Noah dy pyetje, pooooooor mos devijo nga përgjigjia.
Mëqnse nuk asht "pargjykues" dhe qenka mendjehapun!

1.Pyetja par: @Noah a do kishe marr nji partnere që ka punu" porstuticion" për gjat gjithë kohës, si nana e fmive tuj?!
Pyetja2. A do i kishe lan nji njeri familjar tandin me ba ktë "punë"?!

Dhe e mbyllim ktë diskutim.
Amaaaa tregohu i sinqertë , mos i ba bisht pyetjve, kaq dua ta di nga ti..??

?..
Ja ti baj @Noah dy pyetje, pooooooor mos devijo nga përgjigjia.
Mëqnse nuk asht "pargjykues" dhe qenka mendjehapun!

1.Pyetja par: @Noah a do kishe marr nji partnere që ka punu" porstuticion" për gjat gjithë kohës, si nana e fmive tuj?!
Pyetja2. A do i kishe lan nji njeri familjar tandin me ba ktë "punë"?!

Dhe e mbyllim ktë diskutim.
Amaaaa tregohu i sinqertë , mos i ba bisht pyetjve, kaq dua ta di nga ti..??
Me mire te mar nje femer qe ka pas perpara se sa nje virgjeresh para martese dhe nje e perdal mbarap.
Cdokush eshte i lire te bej ca te doj me jeten e vet une mund te komandaj vetem veten time. Keshtu e mendoj

Me mire te mar nje femer qe ka pas perpara se sa nje virgjeresh para martese dhe nje e perdal mbarap.
Cdokush eshte i lire te bej ca te doj me jeten e vet une mund te komandaj vetem veten time. Keshtu e mendoj
Pse duhet t'jwtë e tillë mbrapa??..
Nxitohesh..
Unë mendoj se nëse t'ka zgjedh ty si partnerin e saj.
Nuk ja ndjen për asnji.. ✌
Madje dhe nëse ndodh që ndaheni për disa arsye. sërish qendron besnike ndaj ndjenjave dhe teje.
Pastaj gjithçka qendron tek karkteri e temprameti i njerjut.
Nuk bahesh "përdal" ✌?
Nuk do thot që mendojm njëjt, ashtu siq nuk duam njëjt!
Natën e mirë! ?

Te paren (canabisin )ta prodhojne ne vend e ta eksportojne te bejne lek ata qe punojne ?‍♀️ te dyten (prostitutat )t'i mportojne ??‍♀️

JO ! Ama nqs do e mendonim ne nje kenveshtrim tjeter nqs prostitucjoni do legalizohej mbase do shpetonin shum minorene qe shfrytezohen dhe jo vetem minorene por dhe maxhorene qe jan te frustruara dhe te detyruara . Mbase nqs do legalizohej do ishte me e kontrolluar si fushe dhe do shmangeshin shum gjera si semundje apo vrasje apo abuzime apo ku ta dij un sa e sa gjera te tmerrshme qe ndodhin posht hundes ton . Se dij nqs jeni ne dijeni por prostitucjoni eshte kudo ne shqiperi duam zduam , legalizohet ose jo ajo eshte . Ndersa per pjesen e canabisit … me mir spo flas

Legalizim ose jo lufta qe ben shteti vetem per perfitime te veta, 1. mos ti legalizoje e merr nje dore leke e ben sikur spa gje. por me femrat dhe femijet po abuzohet dhe ne fund i vrasin e su mor vesh, aq kushton jeta. 2. ti legalizoje jane dy fusha qe kane leke e u merr taksa te larta si rrjedhoje e prape mbush xhepat. Por prape ketu njerezit me tendence per te provuar risine do e keqperdorin hajde o burra se u hap te provojme kete te provojme ate.

@Chilling nuk jam dakord qe vaji canabisit kuron apo sheron kancerin, e vetmja gje qe ben te keta te semure eshte qe u lehteson dhimbjet dhe vret qelizat si ato kancerogjene dhe ato te mirat dhe te dyja rigjenerohen ne ritem me te ngadalte. por semundja eshte prape aty ?

Legalizim ose jo lufta qe ben shteti vetem per perfitime te veta, 1. mos ti legalizoje e merr nje dore leke e ben sikur spa gje. por me femrat dhe femijet po abuzohet dhe ne fund i vrasin e su mor vesh, aq kushton jeta. 2. ti legalizoje jane dy fusha qe kane leke e u merr taksa te larta si rrjedhoje e prape mbush xhepat. Por prape ketu njerezit me tendence per te provuar risine do e keqperdorin hajde o burra se u hap te provojme kete te provojme ate.

@Chilling nuk jam dakord qe vaji canabisit kuron apo sheron kancerin, e vetmja gje qe ben te keta te semure eshte qe u lehteson dhimbjet dhe vret qelizat si ato kancerogjene dhe ato te mirat dhe te dyja rigjenerohen ne ritem me te ngadalte. por semundja eshte prape aty ?
Sherohen eshte aty e vertet, por vetem bima kur e konsumon normalisht sa duhet, i djeg qelizat kancerogjene, ne momentin qe formohen, ose sapo te formuara.

Vaji i kanabisit lufton disa semundje te tjera dhe lufton shume fort ndonje semundje te keqe! Jam dakort ama pjesa lart esht e sigurte, vaji te lehteson lufton mjekim, ama te 2ja resultojn vetem pozitive!

Sherohen eshte aty e vertet, por vetem bima kur e konsumon normalisht sa duhet, i djeg qelizat kancerogjene, ne momentin qe formohen, ose sapo te formuara.

Vaji i kanabisit lufton disa semundje te tjera dhe lufton shume fort ndonje semundje te keqe! Jam dakort ama pjesa lart esht e sigurte, vaji te lehteson lufton mjekim, ama te 2ja resultojn vetem pozitive!
@Ela92 ky esht nje opinion i imi si e mendoj une, dhe normalisht e faktuar nga OBSH

Pastaj po abuzove eshte problem individual! Nuk e di per kte pjese.

Legalizoni e cocainen.

Shpirt kan e nacut tmos rrin me siklet me pjat nhale. Ta pin sheshit nkerr si boss

• Haha
Reactions: nsr
Back
Lartë