• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mendjemadhsia

Pse se hape telin re avdall qepar eshte nr im se e kam nderru gjybramadh mashtrus jam alb tha e su takum yt fierak laluc

A mortja ? shenoj its my new number ?se kam hy edhe kurs anglishtje ?

Nuk ka njerez qe mund ti kem neveri me shume se mendjemedhenjte, fodullet, arrogantet, njerezit e shpifur ne shpirt, njerezit qe viktimizohen pa shkak, njerezit qe bejne gjithcka per vemendje, njerezit qe duken te mire por nuk jane, njerezit servil, mosmirnjohesit, thashethemexhinjte, njerez te cilet per mu jane te mpakur ne gjithe qenien e tyre apapapa???????

Varet nga lloji edhe nga soji por cdo njeri eshte per vete edhe ska lidhje gjinia. Ky eshte mendimi im

Term vetem shqiptar- ca kuptimi ka?!
Fjale qe perdoret kur tjetri nuk ka deshire te bej ose te flas ate qe te tjeret duan....damkoset si mendjemadh sepse nuk do tjet pjese e dickaje...se kam kuptuar asnjehere pse ekziston kjo fjale kur diskutohet qe njeriu ka te drejte te zgjedh dhe gjinine e vet..por akoma paragjykohet pse nuk thot ate qe i do kokrra qefit tjetrit ??‍♂️??‍♂️??‍♂️??
Pyetje 1 milion dollareshe ????

Nuk ka njerez qe mund ti kem neveri me shume se mendjemedhenjte, fodullet, arrogantet, njerezit e shpifur ne shpirt, njerezit qe viktimizohen pa shkak, njerezit qe bejne gjithcka per vemendje, njerezit qe duken te mire por nuk jane, njerezit servil, mosmirnjohesit, thashethemexhinjte, njerez te cilet per mu jane te mpakur ne gjithe qenien e tyre apapapa???????

Zouzou mua ke ke inat atehere ?

Se une jam mendjemadhe ???

Une e di qe jam mendjemath po nuk e di se sa jam ?

Back
Lartë