Truri im të dashuron eshte e sakte.
Për aq kohë sa e kam studiuar vetën time,gjëja me e nderlikuar më e pa kuptueshme per mua ka qenë truri!
Shumica e njerzve.. i thonë të tjereve se e duan me gjithe zemer!
Une mendoj se gjithcka nderlidhet me trurin
Sikur ty t’mungonte te pamurit,te degjuarit,te nuhaturit.Atehere cfare do t’dashuroje ti tek nje person tjeter?
Si do ta doje zemra jote ate x person, kur kurre nuk i’a ke degjuar zerin,kurre nuk i ke pare buzeqeshjen,kurre nuk i’a kishe nuhatur aromen,ateherë si do ta doje(dashuroj) zemra jote ate x person?
E di o njeri,se nuk je futur aq thellë sa ta studiosh vetën tënde,prandaj mendon se zemra eshte ajo qe dashuron tjetrin!
Pa keto tre shqisa..ke mundesine ta shfrytezosh shqisen te prekurit,dhe të shijuarit.
E prek lëkuren e një x femre,e prek lëkuren(trupin) tend,dhe trupin e një femre,ku aty do gjejsh ndryshimin..
A do ta dojë zemra jote atë lekure ngaqe eshte me e butë,dhe me ndryshe sesa e jotja? Apo thjeshte ngaqe te lind deshira(epshi) per seks?
Po sikur ta sjellin nje x femer tjeter,me trup lekure te ngjajshme me te sajen,ose motren e saj binjake,atehere si do të arrije zemra jote ta doje ate x femer tjeter?
Pra zemra nuk dashuron,por eshte truri qe permes shqisave i çon infot zemres!
Permes shqises te shijuarit nuk mendoj se mund ta dashurosh nje femer,perpos nese ajo shtrin kremin e cokolades ne lekuren e saj.Dhe me sa di unë se po nuk te funksioni shqisa e te nuhaturit,per 50% ushqimet do t’shijojnê me pak!
Prandaj nuk duhet të besojme se njerezit dashurojne me zemer,por shqisat i dergojne sinjalet trurit,dhe truri i dergon sinjalin zemres!
Syri yt sheh nje x femer te bukur,por nese truri yt nuk funksionon si duhet..ateher syri nuk do t’mundet ta ndaj te bukuren nga e shemtuara.
Nese veshi yt ndigjon nje x këngë..po nuk te funksionoi truri yt,atehere veshi nuk do ta dalloj x gjuhen e atij qe kendon.
Prandaj une mendoj se truri dashuron, dhe jo zemra.
(Psikologji)