• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mendimi qe ju mundon para se te flini ne darke :D

Alboy

What????
ANETAR ✓
LV
0

Mendja dhe zemra mendon e rreh vetem per ate vajze 24h non stop ??

E ju ??

Ska lidhje mendon per dashurine osse dicka tjeter

Sa here mbyll syte, falenderoj zotin qe me ka dhuruar shendetin e te tjerat i rregulloj vete.
Mendimet jane nga me te shumtat, por sportiviteti qe me karakterizon me ben ti marr gjerat me radhe e lehte.

Mbreme sme zinte gjumi, me dilte para syve milfsja polake duke me bere masazh tajlandez..

Mendoj per njerezit e zemres,familjen. Qofshin gjithmone mire.

Eshte ai qe medo mundon gjate gjithe kesaj periudhe dy vjecare

Si i madhi Dritëro

E dashur vetja ime, me shume respekt te them se ke te mira e te meta, por e meta jote me e madhe eshte sinqeriteti i tepert ne kete bote me hipokrizi te tepert..!

Dritero Agolli

Ka shume mendime:
Por mendimi im eshte:
Zot me jep shendet,fuqi dhe ti kem mire te gjithe te dashurit e mi.

i then dikujt naten e mire me zemee
E gjum direkte
Sme mundojne mendimet jo

A thua do ia dal?
Çdo ditë më mundon kjo gjë.

Back
Lartë