Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E pse s'ka nivel?Jam rracist. Jevgjit duhen mbajt larg. Çdo kush duhet te jet ne habitatin e vet. Nuk mund te jesh fqinj me nje jevg, apo me nje negro qe ska nivel. Me siguri do paragjykohem nga shume prej jush per kto qe shkruaj, por experienca ka ber qe te flas me kte lloj fryme.
Në botë raca e bardhë përfshin 46% të popullsisë së përgjithshme botërore, raca e verdhë 36%, raca e zezë 6% dhe racat e përziera 12%. Eh,me këto rezultate ne mendojm se kemi pushtetin e plot dhe e konvertojm ate ne racizem??,,Problemet racore në historinë e njerëzimit janë parë gjithmonë me një indiferencë artificiale dhe në më të shumtën e rasteve pa i ditur arsyet. Ështe pretenduar se racat me ngjyrë nuk janë të njëjta me racën e bardhë por është harruar qe ngjyra e bardhë është rezultat i bashkimit të të gjithë ngjyrave dhe realisht raca e bardhë është racë me ngjyrë vetem se të tjerat e kanë ngjyrën të përcaktuar dhe ne jo.✌E pse s'ka nivel?
Ka plot të arsimuar e të ngritur mes tyre.
Të gjithëve njësojë na ka krijuar Zoti, pavarësisht si atyre rraca "bardhë" asnjëherë nuk i jep mundësi të zhvillojnë veten.
Cfarë kemi më tepër ne "lëkurë bardhët"?
Më pëlqeu shumë si e the ??Në botë raca e bardhë përfshin 46% të popullsisë së përgjithshme botërore, raca e verdhë 36%, raca e zezë 6% dhe racat e përziera 12%. Eh,me këto rezultate ne mendojm se kemi pushtetin e plot dhe e konvertojm ate ne racizem??,,Problemet racore në historinë e njerëzimit janë parë gjithmonë me një indiferencë artificiale dhe në më të shumtën e rasteve pa i ditur arsyet. Ështe pretenduar se racat me ngjyrë nuk janë të njëjta me racën e bardhë por është harruar qe ngjyra e bardhë është rezultat i bashkimit të të gjithë ngjyrave dhe realisht raca e bardhë është racë me ngjyrë vetem se të tjerat e kanë ngjyrën të përcaktuar dhe ne jo.✌
Sa per temën une nuk jam raciste e ngjyrave,por jam indiferente apsolutisht duke qën se kemi mos përputhjen e kulturave tona.
Flas per negrot problematik.E pse s'ka nivel?
Ka plot të arsimuar e të ngritur mes tyre.
Të gjithëve njësojë na ka krijuar Zoti, pavarësisht si atyre rraca "bardhë" asnjëherë nuk i jep mundësi të zhvillojnë veten.
Cfarë kemi më tepër ne "lëkurë bardhët"?
Jam rracist. Jevgjit duhen mbajt larg. Çdo kush duhet te jet ne habitatin e vet. Nuk mund te jesh fqinj me nje jevg, apo me nje negro qe ska nivel. Me siguri do paragjykohem nga shume prej jush per kto qe shkruaj, por experienca ka ber qe te flas me kte lloj fryme.
Flasim per masen o Zana. Sa shpejte del ne konkluzione dhe ti ?Niveli nuk matet nga ngjyra apo nga rraca dhe k’te sapo na e vertetove edhe vete ti .
Flasim per masen o Zana. Sa shpejte del ne konkluzione dhe ti ?
Per cilen mase e ke fjalen ? Sepse Kshu na paragjykon dhe na shikon bota edhe ne Shqiptareve ( packa ngjyres apo rraces) dhe kur I vene edhe vulen me komente te tilla …. prekemi ne fakt .
Ps … Nuk e kuptoj se nga vjen kjo urretja e Shqiptareve ndaj njerezve me ngjyre ( mos valle nga injoranca ?! ) sepse nuk na lidh asgje historikisht me to qe ti urrejme e ndryshe me serbet dhe greket Pshm qe jane te bardhe dhe historikisht kemi prb te thelle me to …por qe si per cudi nuk keni as prb me to .
Kam shume miq te bardhe ne Shqiperi qe jane fqinj me jevgj. Jane ne depression prej stresit qe kane nga to. Te qelbur, te pa edukat, problematik per komunitetin, vine para oborrit tend bejne zhurme ( thua ti sikur e kane prone te vet dhe oborrin tend ) bejne zhurme ne cdo orar te dites ne shpin e tyre, por me ze te larte qellimishte qe te degjohet dhe ne shpin tende. I del gjumi ne oren 2-3 te mgjesit nga vapa, me ate rast i fusin nje tallava. Etj etj Zanush.
Kshtu jane 90% e jevgjeve ne Shqiperi. Kjo ska pike dyshimi. Te gjithe ne ktu e dime si jane. Jevgjit. Jo se i kam inat, por kto duhet medoemos te jene ne habitatin e tyre per te qene ne fund te gjithe happy.
Edhe un si @Poker si pelqej arabet ne vecanti ,ne pergjithesi nje pjese te aziatikeve ,hane oriz me duar boboo disgusting people njerez te piste plus kultura martesat me kusherirat e kshu me radhe ,preferoj te kem komshi te bardhe ,era qe mbajn etc etc
Kam shume miq te bardhe ne Shqiperi qe jane fqinj me jevgj. Jane ne depression prej stresit qe kane nga to. Te qelbur, te pa edukat, problematik per komunitetin, vine para oborrit tend bejne zhurme ( thua ti sikur e kane prone te vet dhe oborrin tend ) bejne zhurme ne cdo orar te dites ne shpin e tyre, por me ze te larte qellimishte qe te degjohet dhe ne shpin tende. I del gjumi ne oren 2-3 te mgjesit nga vapa, me ate rast i fusin nje tallava. Etj etj Zanush.
Kshtu jane 90% e jevgjeve ne Shqiperi. Kjo ska pike dyshimi. Te gjithe ne ktu e dime si jane. Jevgjit. Jo se i kam inat, por kto duhet medoemos te jene ne habitatin e tyre per te qene ne fund te gjithe happy.
Shume mire ke folPo, jam rracist.
Nuk do kem asnjehere nje partnere jevg, nuk pranoj asnjehere te kem nje mik te ngushte jevg, nuk do pranoj asnjehere qe vajza apo djali im te martohet me jevgj. Do ja ngulis kto ide qe ne femijeri.
Po mor po serjozishte e kam per kto qe shkruj.