• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Mendimi juaj ne lidhje me vajzat Shqipetare. Jane materialiste apo jo?

Plasi sherri. Ika une te gjej kanoce ,se tashi keto do te kapen per flokesh. Hajde,dyluftim te mbare.
Mos mendon se jemi nga ato vajzat ne shkrimet e tua?????
le koqen e namit me kto mendimet e tua pash zotin.?

Ato vajzat e perrallave te mija,perpara se ti shkruaja,I kam takuar personalisht.
A thua se i intereso kujt kjo?
Ti here here bie ne kontradikt me fjalet e tua amon. Do te keshilloja ti hidhje nje sy edhe temave te tjera,se kte ktu e bone grop.

A thua se i intereso kujt kjo?
Ti here here bie ne kontradikt me fjalet e tua amon. Do te keshilloja ti hidhje nje sy edhe temave te tjera,se kte ktu e bone grop.
Ti do me lejsh pa pune sot. E shoh une. Pa me thuaj,ku bie ne kontradikte une. Femrat jane ato qe jane,nuk i krijova une. Juve nuk ju pelqejne mendimet e mija,atehere o burra fshijini,siç bete me perrallat.

Ti do me lejsh pa pune sot. E shoh une. Pa me thuaj,ku bie ne kontradikte une. Femrat jane ato qe jane,nuk i krijova une. Juve nuk ju pelqejne mendimet e mija,atehere o burra fshijini,siç bete me perrallat.
E morem vesh pra mendimin tend se e tejzgjate bre. Ke tema tjera sa te haj dreqi kte po them.

femrat shqiptare jane te vujtme te shfrytezume flas per nonat tona? materialiste smund ti qush kush nuk do me jetu mir. Por thuj qe kan cuna te virgjer 50 vjec ne shqipni se hajn fara te lagja ky eshte problem

Femrat jon materaliste per pak adminllik lene mo per gjona tjera ?
Kur ka gjet gru ard daullxhiu smund ti thuash materialiste se jane te capa bukes mer te shkretet ? femra eshte delikate ne edhe i shfrytezojm edhe i qisim bojen nuk ka lezet se nai ane shyqyr qe jan ? ????

Femra eshte delikate nonat tona na kan rrit me 100 sakrifica kush eshte ai rob qe sdo me jetu mire do ishin budalllaqe mis ishin por te prishin familjen pse dun me u bo kurva kjo eshte tjeter gjo ?

Një realitet 100% ne ditë të sotshme,sjan gjitha njejt sepse ka dhe nga ato tmira po edhe te kqija,dalluara si gishtat e dorës?
Por duke lindur fakti se Egziston Nëna Motra Gruaja dhe me nje fjal e shtrejta FEMËR duhet fal Respkt shpirtror e sinqeritet Zemror,se Zoti fali ate me te çmuaren në Bot ??

Ka shum, spo i fus ne nje thes t gjitha sepse ka femra qe ja vlejn ti thuash femer por ka dhe femra qe se meritojn kte gjo.
Madje po rriten frikshem kto materialistet.

Tani do me duhet te tregohem e rrept pak ndaj disa mendimeve ketu por duhet.
Nese ju mendoni qe tregu eshte i mbushur me femra qe blihen ,atehere zoterinj kerkojeni fajin tek vetja me shume se tek ato, dhe ndryshoni "treg". (pasi ndryshimi fillon tek vetja jone fillimisht)
Sepse te gjendesh ne nje treg ku blihet "femra" dhe ta paragjykosh ate ti si bleres,kjo eshte absurde pasi dy anet gjenden ne te njejtin nivel,si blersi si blerja ne fjale.
Po te jem mashkull do ndihesha i ofenduar te merresha me nje femer qe si kusht "seksi" se dashurine se njohin keto lloj sharlatanesh,ka plotesimin e aksesit asortimenteve materiale.
Shkurt e shqip ne si shoqeri shqiptare, kemi probleme te medha shume,prandaj kemi perfunduar ne nje treg ndjenjash ku serviren domate te kalbura..
Plus dhe kanë fajin rrethanat sociale dhe ekonomike në Shqipëri

Me bindje them se jo.
Nuk jan!
Momentin e pare qe femrat shqiptare kan pak pavaresi ekonomike, djegin qiellin per robin qe dun.
Ndihmojn si shok, mik, vlla e moter.
Thjesht mundesite jan te kufizuara, ndaj dhe krijohet ideja e abuzimit.
Pa e bo terkuz
Jo! Jo nuk jan!

Back
Lartë