Si thu ti kerkoj komshiut hahaJo mi po kur ti dali tag .?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si thu ti kerkoj komshiut hahaJo mi po kur ti dali tag .?
Mossss vetem ate jo se e kam vella besnik ??Si thu ti kerkoj komshiut haha
Haj ce per ty po duroj po nese vazhdon kshtu ncuk ska mo?Mossss vetem ate jo se e kam vella besnik ??
E ke cc mbi tavolinë zemër, mua m'duhet të fle sepse nesër duhet të zgjohem herët për punë... ??Po i lyp burit tem @A2 lek se do bej shoping neser?
Ooo spaska hajr ki koka gjumashE ke cc mbi tavolinë zemër, mua m'duhet të fle sepse nesër duhet të zgjohem herët për punë... ??
Aaah... Unë jam më shumë morning person s'jam nocturnal ?Ooo spaska hajr ki koka gjumash
Dhe ty ste gjendet . Ai punon ate cc ( Carten e bankes ) ta la. Ça do me mi.Ooo spaska hajr ki koka gjumash
Ho ho bej reklam ti bej se mbeti ne der ahhaDhe ty ste gjendet . Ai punon ate cc ( Carten e bankes ) ta la. Ça do me mi.
Po punon qe te ble ty ça te do e bardha zember.
te lutmi shum Nashti Dashni ??
Yes ti je i logli motres ????un duhet te jem vllai vogel
mu duhet me mdash ma shum ???Yes ti je i logli motres ????
Mistrec nuk ndajen vllezerit . Pupu sa i ledhatum je .??mu duhet me mdash ma shum ???
ablla un jam jasht akoma ska shku ne shpiMistrec nuk ndajen vllezerit . Pupu sa i ledhatum je .??
Te duuuuu ???![]()
Tani do fle un Abbi . Sot kam pat dite te ngarkuar dhe shume telefonata. Sa u shtrivaablla un jam jasht akoma ska shku ne shpi
ti akoma zgjuar
naten ablla ?? fort ????Tani do fle un Abbi . Sot kam pat dite te ngarkuar dhe shume telefonata. Sa u shtriva
Bej kujdes ???
Naten shpirti motres . Te puth shume e gjumin mjalte ????naten ablla ?? fort ????
❤❤❤❤Naten shpirti motres . Te puth shume e gjumin mjalte ????
ne ta thane spo di se si me ta thane.........Naten shpirti motres . Te puth shume e gjumin mjalte ????
Jo.ne ta thane spo di se si me ta thane.........
ta kisha lyp a ma k ishe dhane ??