Pune dore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me ben donje komplet per martes ?Pune dore
Komplet sutjena/mbathje, mbathje/kanotjere....ca lloj kompleti??Me ben donje komplet per martes ?
Te mbrendshme ?Komplet sutjena/mbathje, mbathje/kanotjere....ca lloj kompleti??
Se bejme dhe centro per tavolina,kellefe jasteqesh etj etj ?Te mbrendshme ?
Do me duhen edhe ato sesht keq nga ma te mirat te lutem ?Se bejme dhe centro per tavolina,kellefe jasteqesh etj etj ?
Do bej max se paguan me franga ti ???Do me duhen edhe ato sesht keq nga ma te mirat te lutem ?
E po ti duhet te mbushesh njiher 18 se vijn ata te sigurimeve e gjobisin pronarin prit sa te rritesh vogelushe@djali une Jam papune ?
kam 6 muaj qe kam filluar po ai ustaj qe punoj un te tregon per zanatin dhe prandaj po e mesoj shpejtTi je usts apo tani ke filluar
e siguet do jet mashkull zemraaa hhahahahahahhahahMpaska ven syrin mua vetem mua mben follow ?
thashe pra hahahahhahahahahahahQenka burr ?
???hë se se e ket vit Jam minoreneJo kam frik se do vete ne nji vend dhe do thot dikush qe te gjith jemi te barabrt kunder ligjit dhe fillon prap historia e peqinit
Ni mendim ne sekond ooo me lottttt ???e siguet do jet mashkull zemraaa hhahahahahahhahah
E kam nga puna dores ?pse ke qit muskulin ca do me tregu mr kete??????
hahahah kemi nje menje ne o shpirt hahahhahahahahahahahahhahaNi mendim ne sekond ooo me lottttt ???
Po mir edhe ai sprite dot nji vit do me thoj ktu fillon prap historia e peqinit???hë se se e ket vit Jam minorene![]()
e kuptoj tani hahahahahahahahahha po vere nidk wonder man hahahhaha nickE kam nga puna dores ?
Si bo si i rritur...Ma heq trurin ?Po mir edhe ai sprite dot nji vit do me thoj ktu fillon prap historia e peqinit
Ca te tbej se tkam xhan ?e kuptoj tani hahahahahahahahahha po vere nidk wonder man hahahhaha nick