• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me pyet ose me thuaj….

Bukur po un sdu mo, kam fillu heret jugun un qe ne vitin 2005 hera pare sarand e vite me radhe. Tani sdua me shum caos, deti im ideal ku ska kom robi
Une se di pse por e shijoj shume jugun e shqipris zhurmen,e sidomos ate rrugen nga llogaraja😅

Kujt i drejtohesh 😘

Tema eshte e thjesht antarit/antares lart teje beji nje nga keto pyetje ose thuaj dicka nga ato qe jan te shkruara.

-Si e ke emrin ne instagram,facebook,snapchat??🧐

-cfare jam un per ty?🤔

-cfare te pelqen me shume te une? 😃

-cfare nuk te pelqen te une? 🙄

-me vendos nje pseudonim 😛

-cfare jam un per ty brenda forumit? 🤨

-po te kishe mundesi a me largoje nga forumi? 😌

Beni dhe pyetje te tjera interesante te cilat doni te mesoni per antarin/en me lart.

Tema eshte e thjesht antarit/antares lart teje beji nje nga keto pyetje ose thuaj dicka nga ato qe jan te shkruara.

-Si e ke emrin ne instagram,facebook,snapchat??🧐

-cfare jam un per ty?🤔

-cfare te pelqen me shume te une? 😃

-cfare nuk te pelqen te une? 🙄

-me vendos nje pseudonim 😛

-cfare jam un per ty brenda forumit? 🤨

-po te kishe mundesi a me largoje nga forumi? 😌

Beni dhe pyetje te tjera interesante te cilat doni te mesoni per antarin/en me lart.
Ti gjithmon je shembulli i perpikmerise 🤗
Respekton ne detaje cdo teme
Un te pyeta ne fakt sepse kam pare qe nuk respektohet antari/a me lart. 😘

Back
Lartë