Momentalisht asnje mendoj se keto kohe po kemi qetesi dhe nuk eshte nevoja per te larguar askend
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Momentalisht asnje mendoj se keto kohe po kemi qetesi dhe nuk eshte nevoja per te larguar askend
Veten time!
Kush te le ty te ikesh mojVeten time!
Pse do thuash ti!
Sepse kohe e cuar dem gjynah, pavarsisht se kemi njohur dhe njerz te mire krijuar miqesi.
Ku do e cosh veten ti mVeten time!
Pse do thuash ti!
Sepse kohe e cuar dem gjynah, pavarsisht se kemi njohur dhe njerz te mire krijuar miqesi.
Me I pal pushime se vdiqa pun pun pun...Kush te le ty te ikesh moj![]()
Dashke Bora-BoraMe I pal pushime se vdiqa pun pun pun...
Ehhh mos na hap plage shoqe, po ta imagjinosh un me dete currilash e me uj erzeni jam rrit ne fakt me nonen e gjyshDashke Bora-Bora![]()
E pse ben sikur ke vujt se qef paske berEhhh mos na hap plage shoqe, po ta imagjinosh un me dete currilash e me uj erzeni jam rrit ne fakt me nonen e gjysh![]()
Jo su qava kujtimet me te bukura femirij happy.E pse ben sikur ke vujt se qef paske ber![]()
ce do ate ajo kot lolJo su qava kujtimet me te bukura femirij happy.
Po bora bora veten ne ksamil kam qen ate te Maldives akoma nc
Ke shku ti Nina?ce do ate ajo kot lol
Ku ka si ksamiliJo su qava kujtimet me te bukura femirij happy.
Po bora bora veten ne ksamil kam qen ate te Maldives akoma nc
jo po bej cik sikur sdua ;pKe shku ti Nina?
Bukur po un sdu mo, kam fillu heret jugun un qe ne vitin 2005 hera pare sarand e vite me radhe. Tani sdua me shum caos, deti im ideal ku ska kom robiKu ka si ksamili![]()
Un do shkoj per viaggio di nozzejo po bej cik sikur sdua ;p
atje esht 10 mije euro nata me shku pushime cdu andej lol
3000€ eshte ktu ku punoj une.jo po bej cik sikur sdua ;p
atje esht 10 mije euro nata me shku pushime cdu andej lol
dhe mu me pelqen qetesiBukur po un sdu mo, kam fillu heret jugun un qe ne vitin 2005 hera pare sarand e vite me radhe. Tani sdua me shum caos, deti im ideal ku ska kom robi
ato ishujt greke jan shtrenjt e di3000€ eshte ktu ku punoj une.
Smer dot se te rrahinato ishujt greke jan shtrenjt e di
me mir ne shqiperi . mer dhe buk me vete nga shpija ;p
sa rrac e eger kto shqipot , si neandertale pz ;pSmer dot se te rrahin![]()