Se ti e ke celsin e zemres . ?Sa keq me vjen mua se ke iden?
Cit : Xhensila - Gruja e Besit . ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Se ti e ke celsin e zemres . ?Sa keq me vjen mua se ke iden?
Mos e prish temen tn, per kenget ke teme tjeter ?Se ti e ke celsin e zemres . ?
Cit : Xhensila - Gruja e Besit . ?
Un postoj ku te me kapi rruga . ?Mos e prish temen tn, per kenget ke teme tjeter ?
Ku te ngecesh dhe ti si tgjithe ?Un postoj ku te me kapi rruga . ?
Mos i trazo ujrat , thash ku me bie rruga jo gropat thithese . ?Ku te ngecesh dhe ti si tgjithe ?
Ku zgjedh te kalosh thuaj??Mos i trazo ujrat , thash ku me bie rruga jo gropat thithese . ?
Qyqa ci ke ato qe thua pupupu turp ??Mua pothuajse e njejta gje me duket. Po ndejte nje muaj pa sex , do masturbohesh ... po ndejte nje muaj pa cel , do shohesh telenovela ne tv. ?
Njeriu gjithmone e gjen nje zgjidhje?
S eshte faji im , stafi i forumit duhet ta kishte censuruar fjalen telenovele ?Qyqa ci ke ato qe thua pupupu turp ??
Po nese e ke personin e duhur prap a sdo beje sex aa ??Mund te qendroj dhe pa te dyja .
Nese duhet te zgjedh njerin opsion mjafton te kem afer personin e duhur e sme bie mendja te telefoni .
TurpPo nese e ke personin e duhur prap a sdo beje sex aa ??
Dmth tani qe je me tel ne dore nuk e paske personin e duhur dhe me kte rast i bie qe je single dhe me kte rast i bie qe dhe mund te te ngacmojme? ????Mund te qendroj dhe pa te dyja .
Nese duhet te zgjedh njerin opsion mjafton te kem afer personin e duhur e sme bie mendja te telefoni .
Mlejohet mua se e kam hap vet temen ?Turp
Dmth ne te tjeret s paskemi te drejte te zgjedhim celularin? ?Mlejohet mua se e kam hap vet temen ?
AHhhhahahahaha eccc atyyJepi floro jepi floro?????
Terboj lagjen floriAHhhhahahahaha eccc atyy
I perzuri gjith ato punetoret??Terboj lagjen flori
Nomin boni???