Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po, teme e gjere dhe mund ta cekesh ne kendveshtrime te ndryshme. Eshte interesante dhe e pershtatshme per nje diskutim konstruktiv ne kafene.Çdo e mirë ka një të keqe dhe e kundërta. Mendoj se kjo temë është mjaft e gjërë, sepse përfshin dy grupe njerëzish. Pastaj qëndrimi personal.
E din çfar mendoj unë?
Po të mos ishin këto dy grupe, si do dallohej mirësia dhe inteligjenca?
Nuk fola per budallenjtë ...fola per te liget qe bejne rrolin e hudallit me nje leter doktoriBudallenjtë kan letër doktori por nuk janë të ligë për të tjerët, jo në formë direkte.
Atëherë ata doktorët paskan qenë më budallenj se budallenjtë! Ose hyjnë në grupin e të ligëve që përfitojnë nga rasti ?Nuk fola per budallenjtë ...fola per te liget qe bejne rrolin e hudallit me nje leter doktori
Ne, atyre u themi shejtan budalla.Me mire budalla sesa i lig.
Por fatkeqesisht ka nga ata sherrbudallet qe jan edhe te lig edhe budallenj?
Ne u themi sherrbudallaNe, atyre u themi shejtan budalla.
Titulli është një provokim, për të ftuar lexuesin në reflektim.@ZEUS ... nuk na the se cilen do te preferoje ti ??
Perceptim super ??Çdo e mirë ka një të keqe dhe e kundërta. Mendoj se kjo temë është mjaft e gjërë, sepse përfshin dy grupe njerëzish. Pastaj qëndrimi personal.
E din çfar mendoj unë?
Po të mos ishin këto dy grupe, si do dallohej mirësia dhe inteligjenca?
Titulli është një provokim, për të ftuar lexuesin në reflektim.
Mes dy gjërave të kqija, natyrisht si kushdo do zgjidhja atë më pak të dëmshme.
Zakonisht, shprehjet filozofike janë një kurthë për trurin e njeriut, nga që përgjigjia varet nga vetë këndvështrimi i gjërave.
Në rastin konkret, kemi një budalla që bën keq pa vetëdije pas një mungesë arsyetimi, sepse është budalla.
Nga ana tjetër kemi një të lig, që nuk është budalla, por bën ligësi me koeshencë për një qëllim final.
Kë të marr e kë të lë ??