• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me mire i pasur pa lumturi apo i varfer dhe i lumtur?

Me mire si une ne psikiatei dhe pa lek ja vijje vete infermieret me nje te fishkellyer?

Jetojme te jemi te lumtur ?. Lumturia buron nga njerzit e varfer , mund te jet e vetma gje qe kane dhe e dhurojne pa kushte . Lumturia sfidon gjithcka ?.

Po i varfun e i lumtun thoni ?ku pi shifni ju njerzt e varfun edhe tlumun?spash naj familje une te varfun e lumtun,sa familje kam pa une qe i ka qit elvis naci tv si pash asnjerit as buzqeshje ftyr pff,punoni per me ken lumtun.mos ja bani rrafsh vetit edhe kinse i varfun i lumtun jeni real.

E paskeni pastruar temen adm

Gjithsesi po shpreh prape mendimin tim

Lumturia per mendimin tim eshte me e rendesishme.
Te jesh i varfer e te jesh i lumtur te bejne krahet per pune
Ndersa te kesh i pasur dhe je i lumtur...
Te shkon e gjithe paduria ne kerkim te lumturise...
Ç'ka thene ky
pash t'madhin zot? :p

Tema

Me skamje s'ka lumturi
Pusuria qendron te ata qe dijne te ndertojne.
Justifikime!

Po i varfun e i lumtun thoni ?ku pi shifni ju njerzt e varfun edhe tlumun?spash naj familje une te varfun e lumtun,sa familje kam pa une qe i ka qit elvis naci tv si pash asnjerit as buzqeshje ftyr pff,punoni per me ken lumtun.mos ja bani rrafsh vetit edhe kinse i varfun i lumtun jeni real.

Mendoj se njerzit e varfer e kan me shume lumturine ne familje. Sepse esht e vetmja gje qe mund te dhurojne , pa harxhuar dicka .... Me te shikuar dhe me te jetuar njerezit e pasur nuk e kane kurre lumturine ne familje , as respektin e as dashurine per askend ?

Une faktikisht do tregohem cik lekiste duke then nga pasuria do vij e lumturia,aman kur thon leket si ha as qeni,pa mi jep mua po sti shkriva ne sekond😌

Back
Lartë