• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me mire do ish qe te mos ishim njohur ?

Passion

Banned
LV
0

Na ndodh ne te perditshmen tone(real e virtual) qe dikujt t'i ofrojme shoqerine tone,edhe per x arsye nga dy palet behet nje levizje -zhvendosje.

Mos deshira e te shoqeruarit!

A do ish me mire te mos ishim njohur do mendoje secili.

Si mendoni?

Nuk jam e penduar per gjerat cfare bej dhe as per personat qe kam njohur . Por me ate me mire mos te ishim njohur ?

Zoti i di vetë pse na i sjell në udhëtimin e jetës personat e ndryshëm.
Disa janë thjesht kalimtarë.
Disa lejnë shenjë tek ne për mirë duke na pasuruar kujtimet e disa të tjerë lejnë shenja negative duke na treguar se jeta nuk eshte fushë me lule por duhet të forcohemi pas çdo goditje duke vazhduar kryelartë në qëllimet që kemi...
Për familjarët dihet...janë ata që nuk mungojnë deri në frymën e fundit në të mirat dhe vështirësitë tona.
Përfindimisht ...mendoj që duhet të njohim sa më tepër njerëz qofshin të mirë apo jo dhe të bëjmë diferencën pa u bërë pishman. .

Se kam kurre me "ata" , por me veten. Edhe kur lendohemi jemi vete fajtor qe besojme dhe duam.

Perderisa (lundrojme) normalisht qe do njohim persona te cilet u japim nga koha jone,edhe u marrim nga koha e tyre.

Hapesira qe na japin,ose u japim eshte dicka me teper se ajo njohje,por sa me e madhe te jete pritshmeria,po aq rritet probabiliteti i zhgenjimit nqs ajo njohje,miqesi,shoqeri prishet. :)

Ne disa raste me ka rezultuar se s'kam dhene mjaftueshem nga gjithcka e mire nga une,edhe kam marre me shume se c'meritoja,por kjo vjen si cmim ekuilibrues i asaj c'ka kam dhene me pare,edhe kam pritur antonimin e te mires.

Nuk eshte se ke bere ''miresi'' ne nje veprim ,kur pret te njejtin cmim,por te pakten mos te presesh te kunderten e miresise. :)

Mendoj se na ben te permiresohemi ne gjithcka ,edhe me te kthjellet ne dicka qe duam. :)

I'a vlen

sipas meje!

Cdo gje na behet mesim ne jete,qoft personat qe ja vlejten te njihnim e qoft ata qe sja vlejn.
Edhe pse zhgenjim dicka e mir ka qen.

Back
Lartë