• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me mir te "shtrish" kembet apo te "shtrish" doren?!

Ka c’do gje ne kete shoqeri te cilen e jetojme sot
Na takon ne si shoqeri te hapim syt me cka na rrethon e mos verbohemi ne horizont duke shiku larg çentoso.
Kujdesu per ke te prek dora e ke te sheh syri thon te vjeteit.?

Jo jo un jam valltare e deshtuar.?
Kunadheve u kercen bishti para trupit...
Mqs njeriu te gjitha shqisat i ne thember(njejte si akili) duhet te mendoje cka ben e ku hidhet..
Jo kot me kot e tek dega e pare qe i sheh syri?(shtrirja e dores)

meqen se fjalen shtri e ke i fut nkllapa i bjen qe shtrihen duret iher pastaj drejtohet e shtrihet ene kama :p

Dorën mund të ja jap kujtdo që më kërkon ndihmë.
Për ta shtrirë dorën akoma se kam bërë gjer më sot.
Do doja të mos e bëja kurrë por jeta është e gjatë e mbase familjes do ja shtrija.
Tjetër kujt në botë jo.
Asnjehere mos thuaj jo...
Jeta eshte e gjate nuk I dihet si vjen mbase do kesh/ "kemi" nevoj ti shtrim doren atij qe sna e kish mar mendja kurr...
Tema: Ktej nga zona ime thojme me mire te eces ne kembe se me gjunje.

Varet si te mesohet njeriu.
Une kam nje karakter teper te forte dhe mundohem shume te gjej zgjidhje, por e nese nuk gjej zgjidhje kerkoj ndihme nuk ka gje te keqe, gjersa ta kthej shumefish aty me rri mendja, nuk me pelqejne borxhet.
Dhe besoj se vuajtjet e bejne njeriun ti bej hesapet me mire ne cdo hap qe hedh.
Jeta mbi gjithcka do kujdes dhe kjo eshte nje shprehje shume e bukur dhe domethenese "Ti shtrish kembet sa ke jorganin"

Gjithmone “ Shtrij kembet sa ke jorganin “ .

Ndersa ne lidhje me shtrirjen e dores mos e ler egon e madhe te te qerroje syte … por robi ka raste qe edhe perkulet para hallit te madh ..dhe ne raste te tilla nuk ka lidhje shtrija e dores .. vete preferoj qe ta karakterizoj veten time me dicka mes ujit dhe gurit dmth te jesh I/e forte si puna e gurit dhe te ecesh si puna e ujit .

Ps.. Dhe Me pelqen shume kjo thenia. ?

Empty_Your_Mind_Be_Formless_Shapeless_Like_Water_-_Bruce_Lee_-_Motivational_Quote_Sports_Poster_1a96dcb3-ad60-4e59-8d05-28af71320c23.jpg

Mendoj mjafton ti shtrish duart nga zoti se eshte i vetmi qe sta leshon doren asnjeher.Se po jau shtrive njerzve mund te te ndihmojne po do te ta nxjerrin nga hundet

Me shtri doren e di ket term po me shtri kembet sdi ca o bjen per cka e ka kontekstin?

Xhdokush e thot shtri kembet sa o jargani
Sa per doren me e shtri eshte nje gje qe e bej gati xhdo dit por ne aspekt per te ndihmuar skamnoret se ne trojet tona ka shum varferi e ju duhet ndihma e jona qe kena pak me shum se ata.

Kunadheve u kercen bishti para trupit...
Mqs njeriu te gjitha shqisat i ne thember(njejte si akili) duhet te mendoje cka ben e ku hidhet..
Jo kot me kot e tek dega e pare qe i sheh syri?(shtrirja e dores)
Kunjadhet si mua e len gomarin te mbytet ne lluce pa merak ty ?
Mati fjalet pepso ?

Back
Lartë