• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me mir te "shtrish" kembet apo te "shtrish" doren?!

Dorën mund të ja jap kujtdo që më kërkon ndihmë.
Për ta shtrirë dorën akoma se kam bërë gjer më sot.
Do doja të mos e bëja kurrë por jeta është e gjatë e mbase familjes do ja shtrija.
Tjetër kujt në botë jo.

Dorën mund të ja jap kujtdo që më kërkon ndihmë.
Për ta shtrirë dorën akoma se kam bërë gjer më sot.
Do doja të mos e bëja kurrë por jeta është e gjatë e mbase familjes do ja shtrija.
Tjetër kujt në botë jo.
Mendoj se ka lidhje me formimin, karakterin, etj

Doren ja shtri c’do dit dikujt, ti kerkoj nje nder apo favor. Por nuk me kan rastisur kurr situata te jem i varur nga dikush.
Ndarje e drejt.
Tjeter gje puna, nevoja dhe tjeger gje vartesia.
"Ajo" esht te dalesh nga vetja

Prandaj e ceka, kemi cdo here nevoj per doren e dikujt, por sduhet te jemi te varur nga dikush.
Tinto Bras nje nga regjizoret te filmave erotik Italian ka thene:
Edhe byfa me e bukur ne bote, ka jevoj per nje dore ta shtyj NGA PAS... (thenie filozofike, por jo qe duhet marre per baze)
E kisha ne sensin qe: njerizit, meshkuj & femra ne ditet e sotme se shohin jorganin, por vetem diren qe i shtyn per te ber me lart.
?

Tinto Bras nje nga regjizoret te filmave erotik Italian ka thene:
Edhe byfa me e bukur ne bote, ka jevoj per nje dore ta shtyj NGA PAS... (thenie filozofike, por jo qe duhet marre per baze)
E kisha ne sensin qe: njerizit, meshkuj & femra ne ditet e sotme se shohin jorganin, por vetem diren qe i shtyn per te ber me lart.
?
Ka c’do gje ne kete shoqeri te cilen e jetojme sot

Varet si të vjen jeta.Ndonjëhrë nga halli detyrohesh t'a shtrish edhe dorën.
Ama jam me shprehjen shtriji këmbët sa ke jorganin.Se ka plot që knej s'kanë bukë të hanë e blejnë gjëra qejfi me lekë borxh

Me i shtre kembet sa ta mrrin jargani dmth sa tke mundesi, sa ta mberrin. Guri per gurin ka nevoje lere me njeriu per njeriun. Pajtohem me mendimin e @centos

Varet si të vjen jeta.Ndonjëhrë nga halli detyrohesh t'a shtrish edhe dorën.
Ama jam me shprehjen shtriji këmbët sa ke jorganin.Se ka plot që knej s'kanë bukë të hanë e blejnë gjëra qejfi me lekë borxh
Me ble gjona qejfi kur ske brek n nyf, i bie te vesh musteqet e mistrit ne bend te flokve.
Mgjth, prapendoj se cdo gje vjen nga standarti me fe cilin esht rrit.?
Pun m uti kjo pun ?‍♂️

Back
Lartë