• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Më mir "single" apo në një "lidhje" në ditët e sotme ?

Nuk e shkruaje dot BEQAR, se tashi o te dyja anglisht ose shqip.... (per estetik e kam fjalen)

Sa per Tem , Beqar apo i Lidhur,
Un personalisht jam shum i zgjuar per te qen i lumtur ne nje lidhje.
Se sot femran duan "shok" sic dua dhe un shoqe, mirpo un shoqe sben te kem, se ato shoqet e mia na dashkerkan te bejn sex me mua dhe jan femra imorale, ndersa partneret e mia jan SPECIALE ato kurr nuk e kalojn kufirin me Shoket e tyre tip HERKULI.
Kshuqe sa tme bien floket nga kto lloj idiotsirash dhe stresse qe sja vlen ti kesh, me mir vetem "dating without commitment" , shoqerohesh me Dike por pa qen i detyruar ti kthesh sms brenda 10 sec ose ti besh tel cdo dit.

Zoti i bekoft Shqiptaret!

Mvaret sishkon lidhja kur shkon ashtu siq ti deshiro me mir ne lidhje kurse kur fillon te zbehet me mir mos te kisha qen e lidhur sepse imban me vete dhe vuajtjet lendimet shpirterore.

Une them pak nga te dyja, prsh: Ne nje lidhje te hapur do ishte shume mire :p

Back
Lartë