E di mo e di q i do hahahahaha e di pak a shum dhe si je ti… e kuptova shakan po nga qe tolerojm njeri tjetrin e dija q do toleroje dhe t berrtituren timeShiko. E shkrujta cop sepse ishte shaka.
Femrat jan qenie fantastike dhe shyqyr ju kemi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E di mo e di q i do hahahahaha e di pak a shum dhe si je ti… e kuptova shakan po nga qe tolerojm njeri tjetrin e dija q do toleroje dhe t berrtituren timeShiko. E shkrujta cop sepse ishte shaka.
Femrat jan qenie fantastike dhe shyqyr ju kemi.
Tuf???? Luft o dislesik ahahhahahahaJa kjo tuf thot hahahahaahah
Delesh apo uqrish![]()
Kam ik per leshTuf???? Luft o dislesik ahahhahahaha
Ate mendim jam e une pzMe mire ne nje lidhje te shendeteshme, nese nuk eshte e tille me mire vetem!
U dalcin nga veshet jarebine lidhje me 5 periher![]()
pse mi vec meshkujt te krenohen qe kan nga 4-5 periherU dalcin nga veshet jarebi
Ne spo na rri as njeri ju me 5![]()
Dhe meshkujt nga nje mo mbajne me raste te rralla nga dypse mi vec meshkujt te krenohen qe kan nga 4-5 periher
te krenohemi dhe ne icik![]()
he e qite koken ;pDhe meshkujt nga nje mo mbajne me raste te rralla nga dy![]()
Une skam asnje mo jam dingel singel si i thon se as kete se them dotehe e qite koken ;p
qyqar je si un lolUne skam asnje mo jam dingel singel si i thon se as kete se them dote![]()
Ne kot bejme zhurem mo ne jemi fale Zotqyqar je si un lol
ruju te urteve ne kot lehim se nuk kafshojmNe kot bejme zhurem mo ne jemi fale Zot![]()