• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me Mamin apo me Babin ?

...

Kontributor
LV
0

13f3352f1d3a15a7ca3172f9ae564c5c.jpg

Doja te dija se me cilin prind jeni me shumë te lidhur...cilit i hapeni me shume per çdo gje qe i perket jetes tuaj?

E do shtoja edhe ç'raport keni me prinderit tuaj?
Ndiheni te kuptuar nga ato?

Jeni te mirëpritur....

Po e filloj une ...personalisht kam qene me babin ...isha zambaku i tij sic me thoshte ....i tregoja dhe enderren

Me te dy se i kam si shpirt po me babin i cik me shume se eshte fjal pak dhe vec me shikim duhet ta kuptosh cdo te thot ndryshe nuk te jep shpjegim prandaj e vecoj

View attachment 169410

Doja te dija se me cilin prind jeni me shumë te lidhur...cilit i hapeni me shume per çdo gje qe i perket jetes tuaj?

E do shtoja edhe ç'raport keni me prinderit tuaj?

Ndiheni te kuptuar nga ato?

Jeni te mirëpritur....
Mami eshte pika ime e dobet, sepse ka vuajt shume😥 rritur jetime 6 vjec e la nena dhe gjyshi u martua prap😔Por dhe nga babi se pinte shume😔
Saaaa me dhimbset, sa jet e sa shpirt e kam. Gjithcka kam bere ta shoh te lumtur, gjithcka, sa kam harruar dhe veten🥰👑❤️

Mami eshte pika ime e dobet, sepse ka vuajt shume😥 rritur jetime 6 vjec e la nena dhe gjyshi u martua prap😔Por dhe nga babi se pinte shume😒
Saaaa me dhimbset, sa jet e sa shpirt e kam. Gjithcka kam bere ta shoh te lumtur, gjithcka, sa kam harruar dhe veten🥰👑❤️

Zemra e bukur ti 🥰🥰

Mami eshte pika ime e dobet, sepse ka vuajt shume😥 rritur jetime 6 vjec e la nena dhe gjyshi u martua prap😔Por dhe nga babi se pinte shume😔
Ta rujt e bekoft zoti

Me mamim,me të kishim sherret me të edhe dashurin më të madhe.
Kjo sdo të thot që nuk duam babin ama

Back
Lartë