Heu?Me @Rrelse . ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Heu?Me @Rrelse . ?
Edhe ne sa kokeforte more Alberti edhe kshu sna merr kush, mbetem delja zeze ne familjeMe asnje!?
Eee sa here me kane martuar mua ketu, po te shpia skam çu asnjonen hala...??Edhe ne sa kokeforte more Alberti edhe kshu sna merr kush, mbetem delja zeze ne familje![]()
Eee sa here me kane martuar mua ketu, po te shpia skam çu asnjonen..
Eee sa here me kane martuar mua ketu, po te shpia skam çu asnjonen hala...
ti martesen e boke me mbleseri, djal me kanun qenkeEee sa here me kane martuar mua ketu, po te shpia skam çu asnjonen hala...??
E kisha fjalen te "çiftet e javes" lol??ti martesen e boke me mbleseri, djal me kanun qenke( shaka mos e merr ters)
eshte rrezik i larte cift per jave se bo te pershtatet e ste jepet mo per gjithe jeten e duhet me kthy per 1 jave, kshu qe me mire i humbur se i humbur hic rri si dreq veteE kisha fjalen te "çiftet e javes" lol??
Edhe un me ty ?Po te isha mashkull me @Mignonne ?
Per te ndar skam si ndahem kur sdo isha martuar ?
?????????Do isha martu me @Bjondina &E , dhe do isha nda pas 4 netesh te gjata, por para se te ndahesha do e çoja ne spital, se nuk jam pa zemer jo ?
Pse me spital jallah hmmm.Do isha martu me @Bjondina &E , dhe do isha nda pas 4 netesh te gjata, por para se te ndahesha do e çoja ne spital, se nuk jam pa zemer jo ?
?
Zemer kur sje ti ??
Ndaj gjith sa si kom sha ?Zemer kur sje ti ??
Dashuria ime ti . Vdes un per syckat e tua. T dua ?Ndaj gjith sa si kom sha ?
Më shum dashuriiii ??Dashuria ime ti . Vdes un per syckat e tua. T dua ?