Sjan free po i preke ti hjekin sanksionet si rusis ???Jo jo, pse ta blej kur i kam tuat free? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sjan free po i preke ti hjekin sanksionet si rusis ???Jo jo, pse ta blej kur i kam tuat free? ?
Ku duhet tpaguj me i prek? ?Sjan free po i preke ti hjekin sanksionet si rusis ???
Jok jok sun i prek se bzzzttKu duhet tpaguj me i prek? ?
Ste kuptoj dot ty. Kur nuk te ngacmoj une ankohesh ne forum se ti ja lun Pakut e ai nuk te ngacmon. Kur te ngacmoj une thua jo jo bzzzt rrij larg. Ndaje mendjen bre ca don? ?Jok jok sun i prek se bzzztt
Dhe ashtu dhe ishtu ??Ste kuptoj dot ty. Kur nuk te ngacmoj une ankohesh ne forum se ti ja lun Pakut e ai nuk te ngacmon. Kur te ngacmoj une thua jo jo bzzzt rrij larg. Ndaje mendjen bre ca don? ?
A te dalin numrat e sigurta me internet se mua joMe internetin ...shpesh here pertoj te dal
Po i dalin i nderron nga 2 hereA te dalin numrat e sigurta me internet se mua jo
Hahaha @Klodii po pra prandaj e pyeta se mya ncuqPo i dalin i nderron nga 2 here![]()
Po m direkt ta prish une ty kam gusto i kam.ngjar gjyshesMe burrin javor se ka gusto apo jo @No_Money![]()
He mos bej sikur skeKu kina lek per shopping ke dera kishes cte nanlejn e hudhim krahve