• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Më ka marr malli për kohën kur....

Per shoqerine e paster para disa vitesh.??
Tani ka hy smirlliku deri ne bir te veshit

Waaa ça mu kujtu më ka marr malli për kohen kur kena marr arrat që jan ken t'pa pjekuna mirë jeshile edhe lashim dhëmbët me lëvoren e saj edhe ngaqë buzët u bashin si me ngjyr mendoshim se i lashim dhëmbët na u dukshin të bardh,,,m'ka marr malli kur djali axhit tem na thete neve a den me ju ba me fluturu ??????? edhe na thete mbyllni syt edhe na lidhte duart ????demk se kena me fluturu ????????ahahahahahahahahah ohh zott saa koh t'bukraa jan ken ??

Mka marr malli, kur merrshim copat e bukes me gjiz dhe domate, dhe qellonte naj ***** qe me 1 kafshat te hikte gjysma e bukes... ??, eeee tani jemi bo shum palidhje... cdo gje lidhet me lekun seksin dhe pushtetin ( dhe ateher kshu ka qen) por ne sdinim asgje se ishim akoma beba....
???

Kur nuk kam ken pjes e forumit dhe nuk e kam dit se egziston chati dmth me u kthy nji vit e pak muaj mbrapa ?

Nuk mbaja maskë e doreza
Më duket vetja si gjinekologe?

Back
Lartë